Dün format attım formattan önce girdiğim bi kaç siteye artık girmiyor. Youtube vs mahkeme kararlı siteleri dns ve jacker7 ile giriyorum ama her hangi bi ayar gerektirmeden girdiğim sitelere şimdi girmiyor mesela phazeddl.com girmiyor biraz bekletiyor bağlanıyor gibi oluyor 10 saniye geçtikten sonra sunucu bulunamadı diyor ama ktunnelden girince giriyor. Sonra youtubede bi videoyu açınca başka bi şarkıyı video sayfasındayken şarkı ismini yazıp search tıkladığımda hiç bi işlem yapmıyor ama tekrar youtube.com a bağlandığımda anasayfada search tıkladığımda o şarkıya gidiyor.
Sanırım DNS ayarları ile oynaman gerekiyor yine yada mozilla ,google chrome falan dene belki faydası olur.
Sorun bu kadar basit değil kardeşim işte dnsle alakası olmadığını ilk postta dile getirdim zaten. Tarayıcılarla da alakası yok.
Dostum bnm ki bi öneri ..
Ver bilgisayarcıya halletsin elinden gelmiyo demek ki Allah Allah..
Kendim zaten bilgisayar tektik servis elemanıyım ama formatla vs. halletmek istemiyorum bu sorunu bi çözüm yolu arıyorum ki googlede aynı şekilde benim gibi sorunu yaşayan kişilerin yazıları var ama çözüm hakkında bilgi verilmemiş.
youtube jacker host dosyasına başka sitelerinde ip adreslerini girmiş olabilir, ve o sitelerin ip adresleri deişmiş olabilir.. bi host dosyasını kontrol etmeni öneririm..
adsl şirketini ara. dns ayarlarımı değiştim sonra tekrar eskisi gibi yaptım. böyle olunca girdiğim "bazı" sitelere giremiyorum şeklinde açıklama yap. tek tık işlemle onlar halledecektir. ve sonra tekrar girmeye başlarsın