Şimdi Ara

Formatta dosyalarım silindi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. Önemli video ve fotoğrafları yedeklemek için D e yüklemiştim fakat yanlışlıkla format atarken aynı zamanda D sürücüsünede format atımışım ve fotoğraflarda gitti. İnanın çok üzüldüm o kadar çok hatıra fotoğrafı vs

• Geçmiş olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarcıya falan versem harddiske bakıp falan geri gelmez mi kardeş
  • profesyonel olarak veri kurtarma işin yapanlar ama pahalıdır.

recover my files gibi programların full sürümü tamamı olmasada bir kısmını kurtarır
  • Ücret karşılığı bu hizmeti veriyoruz dostum. Öyle uçuk fiyatlarda değil. İlgileniyorsan mesaj atabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillForYou!

Ücret karşılığı bu hizmeti veriyoruz dostum. Öyle uçuk fiyatlarda değil. İlgileniyorsan mesaj atabilirsin.

Profiline girilmiyor kardeşim sen mesaj at.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 54KadiR

arkadaşlar merhaba. Önemli video ve fotoğrafları yedeklemek için D e yüklemiştim fakat yanlışlıkla format atarken aynı zamanda D sürücüsünede format atımışım ve fotoğraflarda gitti. İnanın çok üzüldüm o kadar çok hatıra fotoğrafı vs
    quote:

Orijinalden alinti: 54KadiR

arkadaslar merhaba. Önemli video ve fotograflari yedeklemek için D e yüklemistim fakat yanlislikla format atarken ayni zamanda D sürücüsünede format atimisim ve fotograflarda gitti. Inanin çok üzüldüm o kadar çok hatira fotografi vs

Profesyonel destek içinhttp://harddiskkurtarma.com/ web sitesine bir göz atabilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 54KadiR 5 kullanıcısına yanıt
    Formatta C ve D sürücüleri var C sürücüsünü formatlayıp açınca eğer bilgisayarı açınca bilgisayarımda D gözükmüyor ise format atmış olmazsını onun geri dönüşü var fakat format işleminde direk D ye format attıysanız geçmiş olsun siz hangisini yaptınız format atarkenmi sildiniz yoksa formattan sonra bir baktınız bilgisayarımda D mi yok ?
  • Bilgisayarım / D atsaydın iyiydi. bir de dosya kurtarma programı oluyor onla dene
  • Zor iş,geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: linyit43

Formatta C ve D sürücüleri var C sürücüsünü formatlayıp açınca eğer bilgisayarı açınca bilgisayarımda D gözükmüyor ise format atmış olmazsını onun geri dönüşü var fakat format işleminde direk D ye format attıysanız geçmiş olsun siz hangisini yaptınız format atarkenmi sildiniz yoksa formattan sonra bir baktınız bilgisayarımda D mi yok ?

Kardeşim normalde ben D yi yedek olarak kullanırdım fakat yanlışlıkla bu sefer format sırasında D yide biçimlendirdim. Fakat windowsu C üzerine kurdum
  • 54KadiR 5 kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun ne diyeyim benim verebilecek çözümüm yok malesef.
  • Bilgisayarcıya gideyim en iyisi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.