5

Teğmen
12 Mart 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 25 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar. Yüzümde 2 tane siyah bir leke var. Sağ ve sol elmacıklarımda olmak üzere. Bu lekeler nasıl geçer arkadaşlar. Uzaktan bakınca ben gibi görünüyor fakar ben falan değil ama kahverengi siyah gibi tonu var. Sanırım güneş lekesi. Yardımlarınızı beklıyorum
Merhaba arkadaşlar. Sizce Üniversite mi okumalıyım yoksa direkt Polisliğe mi girmeliyim ? Ticaret lisesi muhasebe bölümü mezunu olucam. İşletme ve İktisat bölümünde İş olanagı ne olur işsiz kalır mıyım diye kuşkulanıyorum :) Malum polisliktede sabit bir yerde durmuyorsun doğru düzgün bir aile hayatın olmuyor. Not Babam otobüs şoförü şehirler arası otobüsümüz var ama oda artık bitmiş bir meslek diye düşünüyorum
arkadaşlar arabada dinlemek için müzik önerisi verir misin yabancı ağırlıklı
arkadaşlar fön makinesi tavsiye edebilecek olan var mı ? 80 Liraya kadar bütçem var. Birde Sizce etap fönsan gibi markalar mı tervih etmeliyim yoksa erkek kuaförlerinin kullandığı malzemecilerinden aldığı 60 80 TL arası olanlardan mı ? Öneri verirseniz sevinirim
arkadaşlar fön çekerken nasıl bir fırça seçmeliyim ? Kıl fırça mı yoksa uçları yuvarlak fırçalar mı? Önerilerinizi bekliyorum
arkadaşlar saçlarıma hergün fön çekiyorum. Kalıntelli gür ve dalgalı bir saçım var. Şu üstleri uzun bırakılan modelden yapıyorum. Hergün Fön çektiğim için saçlarım yıpranıyo. Bana hangi saç ürünlerini tavsiye edersiniz Birde düzleşitirici kullansam iyi olur mu saçım şekil almakta zorlanıyo ve dalga dalga oluyor.
Birde Slikhaar TV de fön çekmeden önce sıktıkları sprey nedir ?
arkadaşlar saçlarıma hergün fön çekiyorum. Kalıntelli gür ve dalgalı bir saçım var. Şu üstleri uzun bırakılan modelden yabıyorum. Hergün Fön çektiğim için saçlarım yıbranıyo. Bana hangi saç ürünlerini tavsiye edersiniz Birde düzleşitirici kullansam iyi olur mu saçım şekil almakta zorlanıyo ve dalga dalga oluyor.
Birde Slikhaar TV de fön çekmeden önce sıktıkları sbrey nedir ?
http://www.youtube.com/watch?v=VIdMfu8GbkM
Beyler adamdaki saç fırçasını nereden bulabilirim bi yardım lütfeen yada saçı kaldırmak için başka fırça önerileriniz varmıdır
Arkadaşlar videodai müziğin adını bilen var mı ? Arkadaş yorumlara yazmış ama ben bulamadımda

http://www.youtube.com/watch?v=UeVgYHubgNw
Arkadaslar hani futbolcuların saç uçlarına uyguladığı geçici saç boyalari nerede bulunur ? Yani 1 2 ay kalıcı olanlardan ? Yardım ederseniz sevinirim
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 9 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 511
İkinci El Bölümü Mesajları: 32
Konularının görüntülenme sayısı: 13.770 (Bu ay: 140)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.