Şimdi Ara

Formatlanmış diski geri döndürmek!...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yanlışlıkla formatladığımız hard diski (320 GB) Winternals Disk Commander programıyla kurtarmaya çalışıyoruz. Yaklaşık 24 saattir çalışıyor ancak hala ekranda bir sonuç yok.

Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

Hiç bir bardakta dudak payı bırakmadınız bana; bir kaşık sesini bile çok gördünüz, şekersiz içerek çaylarınızı... İki çocuk rahatlıkla oturduğumuz kapının eşiğine, kendi başıma zor sığıyorum bugün... Büyüdükçe insan yalnız mı kalıyor ne?..

| Her gördüğümde beni salaklaştıran o imansız için büyük bir alkış istiyorum!..
  • Yanlışlıkla format nasıl oluyor 30 GB'lık harddisk'te 1 saat beklemiştim, 24 saattir beklemeniz biraz garibime gitti, başka bir program deneyin bence Recovery My Files tavsiyemdir
    Not: Geri getirmek istediğiniz dosyalar Rar dosyası ise hiç uğraşmayın derim ben, hepsi bozuk çıkıyor geri getirirlenlerin

Dosyalar RAR değil. İşlemi yarıda bırakmak mantıklı olur mu?

Orjinalden alıntı: alpayb

Yanlışlıkla format çok aptalca oluyor....

Yani 24 saat gerçekten biraz fazla gibi geldi ve ekranda hala bir şeyler yoksa ters birşeyler vardır bence, işlemi yarıda kesmenin bir zararı olmaz, ama nasıl olsa 24 saat beklemişsin biraz daha bekle hala bir sonuç olmazsa Recovery My Files'la bir tarat derim Fakat Recovery My Files'ı Register etmezsen sadece buluyor ama geri getirmiyor, o yüzden warez sitelerinden full versiyonunu bulmaya çalış, bulamazsan özel mesajla bana ulaş, yardımcı olmaya çalışırım, kolay gelsin

• 24 saat hakikaten cok uzun bir sure..
    ben sana program degistirmeni tavsiye ederim.objecet rescue pro diye bir program vardi.bu daha hizli olabilir.

MoRGeR, haklı bu program verileri büyük oranda kurtarıyor, iki hafta önce benim de başıma geldi, denedim gerçekten başarılı.
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpayb

Yanlışlıkla format çok aptalca oluyor....

Kardeş programı iptal etmen her hangi bir zarar vermez verilere ve bencede 24 saat çok fazla

File Scavenger v3.0 ben bu programla hepsini (abartısız 25 GB ) klasörleir bile bozulmadan kurtardım

Bir dene istersen hem o kadar 24 saat de bekletmez

Milletimin Kanını Emen Vampirlerin Kalbine Kazık Çakacak Kadar Cesur Olalım...
  • bence onlarla hiç uğraşma ben hepsini denedim en iyisi R-Studio son versiyonu v3.6 olmalı yenisi çıkmadıysa çok güzel bi program diğerlerinin çoğu shift+del ile silinmişleri görmüyo bile ama bu kurtarıyo hadi kolay gelsin

Recover My Files 3.94 TAVSİYE EDERİM
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.