Şimdi Ara

Formatla silinmeyen spyware (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bozuk piksellerin sebebi o pikseli idare eden transistördür, eğer bişey yapmak istersen şunu yapabilirsin, kesin çözüm değil ama ılık bi bezle monitör kapalıyken bozuk pikselin üzerine basınç uygula, ve monitörü aç, ölü piksellerde işe yarıyor ama yineleme ihtimali var, senin sorununda da işe yarar mı bilmiyorum,, kolay gelsin,,
  • Arkadaşım ne yazık ki olmadı
    4. soruyu çıkartıyorum. Diğer 3 sorum hala geçerli.
    1)Laptop ekranlarının belli bir ömrü mü var? Bu şeritlerin sayısı çoğalır mı?
    2)Bu şeritlerin tamiri mümkün müdür? Mümkünse tamiri ne kadar tutar? Çünkü tamiri 300- 500 dolar tutarsa boşuna teknik servise göstermeyeyim bile. 2 ince şerit için laptopun yarı parasını vermeye gerek yok. Ama benim korkum bu şeritlerin çoğalması.
    3)Acaba laptop ekranlarını yada pc monitörlerini bozan virüsler var mıdır?
    quote:

quote:

Yukarıdaki screenshot da gördüğünüz gibi 2 tane dikey çizgi var. Screenshot alırken gözükmüyor. Ben de paint ile sizin anlayabilmeniz bu çizgileri kendim çizdim. Bu çizgilerin şerit şeklinde otoyol çizgisi gibi (_ _ _ _ _) sürekli yanıp söndüklerini düşünün.

• Arkadaşlar laptopu Toshiba Teknik Servisine götürdüm ve sorunun ekrandan olması halinde ekranı değiştirmeleri gerektiğini bununda garantisi geçtiği için 700-800TL dolaylarında tutacağını söylediler. Bende low level format atmama rağmen ve laptopu başka bir monitöre bağlamama rağmen düzelmemesinden dolayı yüzde 100 ekrandan kaynaklandığını söyledim. Onlarda ekranın içini açabileceklerini ve sorunu belirledikten sonra beni arayıp tamirin yapılıp yapılmayacağını benim isteğime soracaklarını belirttiler. Bende yüzde yüz sorunun ekrandan kaynaklandığına emin olduğum için diğer ihtimallerin olamayacacağı için ve en önemlisi tamir fiyatının elimdeki laptopun kendi fiyatı olduğu için laptopun içinin açılmasına bile gerek görmedim. Eğer bu şeritler çoğalırsa belki tekrar götürür ve tamir ettirmek zorunda kalırım.
    Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Konuyu kapatabiliriz
    Saygılar

• Bu sorunun aynısı benm laptopda da çıımıştı.Sorunun kaynağı % 100 ekran panelinden kaynaklanıyor.
    Sanırım sen nemli bir bezle silmişsin, Aynısını bende yapmıştım kırmızı- yeşil 2 çizgi belirdi resimde görülünin aynısı.Eğer Nemli bir bezle silmediysen gene KULLANICI HATASI na giriyor bu.Garanti kapsamında yapmıyorlar.
    Ya paraya kıyıp değiştirceksin.Ya da böyle kullanıcaksın

SORULARINIDA CEVAPLAYIM

1-Şeritler çoğalmaz . Ta ki nemli bir bezle silene ve darbe alana kadar
    2-Panelden kaynaklanan bir sorun olduğundan bunun tamiri olmaz.DEğişim gereklidir.Fiyat bilmiyorum.
    3-Ekranları bozacak bir virüs bulunmaz.En fazla driverlere bulaşır onları etkiler.
  • Merhaba arkadaşlar,
    Laptopumun ekranında hiç anlayamadığım bir şekilde karıncalanmalar ortaya çıktı.Başta masaüstünü açmıyordu bilgisayar,ben de format atmayı denedim.Format atabildim fakat karıncalar geçmedi.Bilgisayarı güvenli kipte açınca gözükmüyor bu noktalar.Sizce ne olmuş olabilir?
    Teşekkürler
     Formatla silinmeyen spyware
  • Sorunun donanımsal.Yazılımsal bir sorun olsa ss de gözükür.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.