Şimdi Ara

Format tamamlanamıyor Acil yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarıma format atıyordum. Formatın ilk aşamaları tamamlandı. Diğer aşamalar için sizinde bildiğiniz gibi bilgisayar reset atıyor.

"cd den veya dvd den önyükleme yapmak için bir tusa basın..." yazısı çıktı ve o siyah sayfada takıldı. Yani bilgisayar başlatılamıyor. Dolayısıyla format tamamlanamıyor.

CD'yi çıkarttım birşey değişmedi. "-" tire çıkıyor yanıp sönen. Siyah sayfada yine takılıyor.

Ne yapmak lazım? Yardımcı olursanız sevinirim. Bilgisayar öyle bekliyor.

Edit//

Formatı tekrar başlatıyım dedim şimdide sürücü bulunamadı diyor. Windows'un kurulacağı sürücü bulanamıyor. Lütfen yardım edin..

Edit//2

Deliricem yine olmadı. CD ve DVD'den ön yükleme yazıcı çıkıyor o sayfada takılıyor

formatın ilk aşaması tamamlanıyor. reset atıyor. ikinci aşaması olan bilgisayar adı girme lisans işlemleri filan tamamlanıyor. ardından bir reset daha atıyor ve bilgisayar cd veya dvd'den önyükleme yapın yazısında takılıyor. cdyi çıkartıp reset attım. tire işareti yanıp sönüyor. siyah ekranda dondu kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHKS -- 19 Ağustos 2012; 14:41:31 >

• Formatı tekrar başlatıyım dedim şimdide sürücüler bulunmuyor.

Lütfen acil yardım arkadaşlar...
  • DVD bozuk olabilir hocam. Başka DVD ile deneyin..
  • dvd çızık veya bozuk başkasıyla dene
  • Şimdide sürücü bulunamadı diyor. Windows'un kurulacağı sürücü bulanamıyor. Lütfen yardım edin..
  • Çözdüm sorunu. bakalım tamamlanacak mı format.
  • Deliricem yine olmadı. CD ve DVD'den ön yükleme yazıcı çıkıyor o sayfada takılıyor

formatın ilk aşaması tamamlanıyor. reset atıyor. ikinci aşaması olan bilgisayar adı girme lisans işlemleri filan tamamlanıyor. ardından bir reset daha atıyor ve bilgisayar cd veya dvd'den önyükleme yapın yazısında takılıyor. cdyi çıkartıp reset attım. tire işareti yanıp sönüyor. siyah ekranda dondu kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHKS -- 19 Ağustos 2012; 14:41:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hata lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.