Şimdi Ara

Format sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar benim arkadaşım bilgisayarı bir türlü HDD görmüyor aslında görüyor fakat format atacağım zaman hata veriyor. hataları resim olarak attım.

Anakartın marka modeli MSI-P4M890M-L/IL

Format sorunu?

Format sorunu?

biosta bir şeyi fark ettim Advanced BIOS Features kısmında ve Boot device kısmında HDD görünüyor.

Fakat Standart CMOS Features kısmında sadece CD/ROM görüyorum HDD göremiyorum sorun bundan kaynaklı olabilirmi acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BigDVD -- 12 Mayıs 2013; 13:08:39 >

• arkadaşlar sorunu çözen yokmu? acil lazım
  • Daha önce elinizdek idisk raid oalrka kurulmuş olabilir raid menusunden silemniz gerkiyor olabilir imkanınız varsa açılan bir makınaya bağlayarak ordan biçimlendirmeniz ve tekrar denemeniz eğer raid manusunu kullanabiliyorsanız ordanda silebilirsiniz

Şuada oalbilir anakartınızın sata driverları xp cd sine eklideğildir ondnada yapabilir xp cdsine anakrtınızın sata driverlarını ekelyerek deneyebilirsiniz

Ama gözüken disk bir başka arayüzde işlenmiş ve xp arayuuznde diski görmemek gibi bir durum oluşmuş gibi

iyi forumlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hdd sorunu
    17 yıl önce açıldı
    BİOS DONMA SORUNU
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.