Şimdi Ara

Format sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar virus dolayısıyla pcye format attım.win7 yüklenirken pc tekrar acılıp yüklemeye devam edicekken biranda dondu.formatta yarıda kesildi.simdi pcyi actıgımda 1-2 sn icinde hemen donuyor hıcbır ıslem yapamıyorum.daha once boyle bir sorun yasamadım.yardımcı olursanız sevinicem

• quote:

Orijinalden alıntı: andy51

Arkadaslar virus dolayısıyla pcye format attım.win7 yüklenirken pc tekrar acılıp yüklemeye devam edicekken biranda dondu.formatta yarıda kesildi.simdi pcyi actıgımda 1-2 sn icinde hemen donuyor hıcbır ıslem yapamıyorum.daha once boyle bir sorun yasamadım.yardımcı olursanız sevinicem

Bir daha format atmayı denedin mi?
  • hicbir islem yapılmıyo acar acmaz donuyor pc.acaba harddiskmi göçtü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harddiskte sorun var. Başka bir pc de deneme şansın varsa dene. Olursa orda formatla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: andy51

hicbir islem yapılmıyo acar acmaz donuyor pc.acaba harddiskmi göçtü

Eğer dediğin gibi açar açmaz bilgisayar donuyorsa donanımda bir sorun vardır. (Bu tür sorunların başlıca sebebi ram belleklerdir. Ram bellekleri çıkarıp bir daha tak). Yani format cd sini taktıktan sonra bilgisayarı başlatırsan bios boot komutunu cd ye gönderir ( hard disk ile herhangi bir işi olmaz). Kısacası cd takıp başlattığında bile bilgisayar açtığın anda donuyorsa başka bir parçada da olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc Kapanma Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.