Daha Temin Format Attım Neler Yükleyebilirim Bilgisayarımın Ömrü İçin Sağlıklı Kalabilmesi için?
Ve Sizden ücretsiz sağlam bir virüs prgrmaı istiyorum hangısı olabilir?
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Adobe Reader 10 Flash Player 11 Active x Java destegi Gom Player Codec pack Winamp Format Factory Usb Disk Security Pdf Creator 2.0 Babylon Teracopy 2.0 Nero 8 Kis 2011 Firefox 6 Winrar 4 Office 2007-2010 Office 2003 Araclari
internetle Ugrasanlar Gereken Programlar Flashget Filezilla Offline Explorer 4 Duplicate File Search Daemon tools 4356 HiJack This DupSameFileSearcher Virtual CD 7 CopyChangedFiles RStone Mursit Goldwave PCSuit
srdrerkoc
kullanıcısına yanıt
Şu İnternet ve Tasarimla olanları zaten yüklemicemde ilk verdiklerin gerçekten çok gereksiz ben ne bileyim Clean Master gibi hep kullanabilcegim programlar istiyorum Kis 2011 sağlam bir virüs programı mıdır?
sağlıklı kalması için az yükleme yap gereksiz ve güvenilmeyen şeyleri yüklemekten kaçın ben format atalı bir kaç gün oldu pc de yüklü olanları yazıyorum ;
uTorrent daemon tools ultra foxit reader gom player chrome office pre plus 2013 skype teamviewer usb disk security winrar bide kullanıyorsan eğer steam ve origin.
bunlar dışında sadece driverlar ve steam ile origin üzerinden indirdiğim oyunlar var.
Deneyimlerimden ötürü söylüyorum ücretsiz virüs programlarının bir faydasını görmedim şu ana kadar :) bu yüzden masaüstümde virüs programı kullanmıyorum ancak laptopda ücretli nod32 var bi şikayetim yok. Ama dediğim gibi ücretsizlerin ne kadar etkili olacağı tartışılır.
Microsoftun kendı virüs programı var kalsın yeter zaten çok şey indirmıcegım için dikkat edıcem pc ye :)
aynen o yeterli olacaktır sen dikkatli ol yeter bir de chrome a ad-block eklentisi kur reklamlardan kurtulursun saçma sapan şeyler indiriyor bazen pc ye
Teşekkürler zaten hep o reklam virüsleri yüzünden pc kafayı kırıyor :D Deli oluyom bende teşekkürler...
Advanced System Care 7 Driver Booster Smart Defrag IObit Malware Fighter
Bu programları kullanmanı öneririm
Dostum yaklaşık 15 yıldır bu işlerle meşgulüm sana tavsiyem.Avira Antivir antivirüs programıdır. Valla hangi antivirüs programını yüklersen yükle bilinçli kullanmazsan virüs olmaz, reklam eklentileri başının etini yer. Bu virüs programını önermemin sebebi bilgisayarı fazla kasmıyor ve reklamı yok fazla.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme