Şimdi Ara

Format Sonrası Kablosuz Ağ Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    PC : Datron PL5C
    Modem : Zyxel

Her zamanki gibi format attım, driverları yükledim (orjinal siteden) ancak hiçbir kablosuz ağı görmüyor.

- Format sonrası driverler ve winrar'dan başka hiçbir program yüklemedim.
    - Wireless düğmesi açık, modeme reset at demeyin acer laptopla girebiliyorum.

Yardımlarınız için teşekkürler.

• Merhaba,

Aygıt yöneticisine göz attın mı? Driverı yüklediğini sanıp, yükleyememiş olabilirsin.
  • Aygıt yöneticisinede baktım. Driverlarda sorun yok. Hepsi yüklü. Manuel olarakta yüklemedim direk aygıt yöneticisi yazılım güncelle ile yükledim.
  • Biostan kapalı olabilirmi?
  • Nasıl anayacağım açık veya kapalı_?
  • bak dostum orjinal sitesinde sadece tek marka için wireless programı vermez dikket edersen 2 3 tanedir ve farklı markadı kaç taneyse indir tek tek dene :) kolay gelsin :) aynı sorunu ben yaşamıştım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erosreratu

Nasıl anayacağım açık veya kapalı_?

Biosta wireless lan diye bir seçenek olması lazım.Enable olmalıdır.Bir üstteki yazan arkadaşında dediklerini uygula.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar ağ sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.datron.com.tr/suruculer/Notebook/PL5C/xp/ driver listesi burada. qcom var başkada yok.
  • Bios'a girdim sadece Boot kısmında LAN yazıyor, başka hiçbir bölümde wireless'la alakalı bir şey yok. Driver listesinide link olarak verdim sadece 1 markanın yazılımı var.
  • Boot kısmında sadece LAN'ı 1. seçenek olarak ayarlayabiliyorum. Yaptım resetledim sorun devam ediyor. XP CD'sinde de sorun yok acer notebook'a kurdum takır takır çalışıyor. Yardım lütfen
  • denetim masası > sistem ve güvenlik > sistem > aygıt yöneticisi > ağ bağdaştırıcıları > realtekle başlayan yazıya lan falan varyazıda ona sağ tıkla devre dışı bırak sonra etkinleştir umarı düzelir
  • Olmadı dostum. Hiç böyle bir durum başına gelen olmadı mı ya? Görmüyor hala hiç bir kablosuz ağı
  • Wireless arizalanmis olamazmi herzmanki gibide driverleri atmissin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bios tan açık olup olmadığını kontrol et.
  • Laptopta donanımsal olarak bir sorun olacağını sanmıyorum. Formattan hemen sonra bozulması düşük ihtimal. Bios'a giriyorum sadece Boot kısmında LAN var diğer menülerde wireless diye bir şey göremiyorum. Biosta nasıl bulabilirim adım adım anlatırmısın?
  • hocam farklı cd'den kurduysanız, kendi içindeki driverlar'la yanlış yüklenmiş olabilir ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim D-Link in DWA-125 Wireless 150 USB Adapter diye bir adaptorü war ben kullanıyorum benmkide algilamiyordu çok memnunum tavsiye ederim.İYİ FORUMLAR.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.