Şimdi Ara

Format sonrasi internet yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 64bit ultimate sürümü 32 bit home basice cevirmek istedim. Yukledim ama ne kablo ile ne kablosuz yolla baglanti saglayamadim internete. 2 farkli iso ile denedim ayni sonuc. Aygit yoneticisinde ethernet network vs. Tarzi seyler var ama hepsinde sari isaret var. Atheros sanirsan wifi kartinin adi. Everestde oyle yaziyordu. Telefondan indirdim driveri ama su an evde degilim. O driveri yuklemek yeterli olur mu? Yardimlarinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynen düşündüğünüz gibi olacak.

Anakart sürücülerini yüklemeniz gerekiyor. Kafeden falan anakartın resmî sitesine girin; sadece LAN veya Wi-Fi için (bana kalırsa her ikisini de) olan sürücüyü indirip USB bellek ile bilgisayara yükleyin. Zaten sonrasında internet bağlantısı geri gelecek; kalanı kendi bilgisayarınızdan yaparsınız.

Bu tarz önemli sürücüleri de daima telefonda veya USB belleklerde saklayın. Ne zaman lazım olacağı cidden hiç belli olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müddeiumumi -- 14 Mart 2014; 0:00:26 >
  • İnternetim geldi fakat ekran kartim da gitmis sanirim. Onu da hallettikten sonra devam ederim herhalde normal bir şekilde. Atombios yaziyordu bagdastirici yerinde. Yardiminiz icin tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angel of the Lord -- 14 Mart 2014; 6:27:56 >
  • kardeş aklında olsun bundan sonra formattan hemen sonra ethernet driverı yükle sonra driver booster yükle. bu program çok süper varya. pc de ne varsa kendi sitelerinden son sürüm driver bulup indiriyor ve kuruyor. ben çok memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayipdadash

kardeş aklında olsun bundan sonra formattan hemen sonra ethernet driverı yükle sonra driver booster yükle. bu program çok süper varya. pc de ne varsa kendi sitelerinden son sürüm driver bulup indiriyor ve kuruyor. ben çok memnunum.

Boyle otomatik usleri yapan programlara uzagim biraz. En son systdm care falan denemistim sistem dosyalari silinmisti. Simdi pcde tek sorunum ekran parlakligi ayarlanmiyor illa en yuksekte olacak yoksa cok karanlik oluyor. Sarjdan da cikaramiyorum.

• systemcare ı bende sevmiyorum. bu konuda en iyisi ashampoo optimizer. zaten bunu microsoft da öneriyor. ama bu driver booster aynı firmaya ait olmasına rağmen bende bir sorun çıkarmadı. gayet güzel. hem zaten sadece format sonrası işine yarar. sonra sil gitsin. ayrıca w7 iso nun içinde driverlar eksik olabilir. bendeki isoda böyle bir sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayipdadash

systemcare ı bende sevmiyorum. bu konuda en iyisi ashampoo optimizer. zaten bunu microsoft da öneriyor. ama bu driver booster aynı firmaya ait olmasına rağmen bende bir sorun çıkarmadı. gayet güzel. hem zaten sadece format sonrası işine yarar. sonra sil gitsin. ayrıca w7 iso nun içinde driverlar eksik olabilir. bendeki isoda böyle bir sorun yok.

Denerim bi ara. Tesekkurler bilgi icin. Sistemim oldukca dusuk zaten ne kadar performans saglasa iyidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC Format attım internet yok
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.