Şimdi Ara

Format sonrası FPS düşüşü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi.Format öncesi en az 30 40 fps arası oynadığım oyun şu anda 10 fps de oynanıyor.Sorun nedir,nasıl düzeltilir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: oozgur16

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi.Format öncesi en az 30 40 fps arası oynadığım oyun şu anda 10 fps de oynanıyor.Sorun nedir,nasıl düzeltilir ?

ekran kartı driverini güncel birşekilde kurdunmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: oozgur16

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi.Format öncesi en az 30 40 fps arası oynadığım oyun şu anda 10 fps de oynanıyor.Sorun nedir,nasıl düzeltilir ?

ekran kartı driverini güncel birşekilde kurdunmu

Evet
  • Bu arada belirteyim sonrasında tekrar format attım birşeyleri yanlış mı yaptım diye durum hala aynı
  • Yardım edecek yok mu ?
  • Ayrıca windows derecelendirmesinde 6.4 alan ekran kartım 6.1 aldı.Ram ve hard disk 5.9 alırken 5.8 e geriledi.
  • oozgur16 kullanıcısına yanıt
    Bu sıralar çok soruluo bu soru işin içinden çıkılmıo en son whql sürücüsünü indir eski driverları sildiğine emin ol bide 30 fps de oynadığın oyundaki ayarlarla şu anki 10 fps ile oynadığın oyunun ayarları aynımı ona bak başka dicek bişi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fps düşmesi ve ping sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: qaanx

Bu sıralar çok soruluo bu soru işin içinden çıkılmıo en son whql sürücüsünü indir eski driverları sildiğine emin ol bide 30 fps de oynadığın oyundaki ayarlarla şu anki 10 fps ile oynadığın oyunun ayarları aynımı ona bak başka dicek bişi yok

En son sürücü kurulu.30 fps de oynadığım ayar mediumdu 10 fps de oynadığım ayar low.
    Walla ne diyim xp cd ile c sürücüsnü yavaş biçimlendir sonra xp kurmadan çık sonra win 7 yükleyince anakart driver ve ses driverlarını yükledikten sonra ekran kartı driver yükle diğer faso fisoları sonra yükle gene yaparsa ekran kartında bi sıkıntı vardır herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: qaanx

Walla ne diyim xp cd ile c sürücüsnü yavaş biçimlendir sonra xp kurmadan çık sonra win 7 yükleyince anakart driver ve ses driverlarını yükledikten sonra ekran kartı driver yükle diğer faso fisoları sonra yükle gene yaparsa ekran kartında bi sıkıntı vardır herhalde

Hocam ben aslında ram ile alakalı bir sorunum olduğunu düşünüyorum.Deneyebileceğim 4 GB notebook ram olsa ona göre davranırdım bilgisayara ama maalesef yok.Donanım değiştirmeden yapılabilecek şeylerin önerilerini alıyorum şu anda.
    Ben donanımmı deiştir dedim:D xp cd ile iyice c sürücüsünü ve sistem ayırıoya win7 100 mb onu sil sonra yavaş biçimlendir sonra xp kurmadan çık win 7 de dandik biçimlendirme yap sonra normal win 7 kur dedim xp cdsi yoksa yapma

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.