Bildirim
Format sonrası FPS düşüşü

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: oozgur16
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi.Format öncesi en az 30 40 fps arası oynadığım oyun şu anda 10 fps de oynanıyor.Sorun nedir,nasıl düzeltilir ?
ekran kartı driverini güncel birşekilde kurdunmu -
quote:
Orijinalden alıntı: bjk__murat
quote:
Orijinalden alıntı: oozgur16
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi.Format öncesi en az 30 40 fps arası oynadığım oyun şu anda 10 fps de oynanıyor.Sorun nedir,nasıl düzeltilir ?
ekran kartı driverini güncel birşekilde kurdunmu
Evet -
Bu arada belirteyim sonrasında tekrar format attım birşeyleri yanlış mı yaptım diye durum hala aynı -
Yardım edecek yok mu ? -
Ayrıca windows derecelendirmesinde 6.4 alan ekran kartım 6.1 aldı.Ram ve hard disk 5.9 alırken 5.8 e geriledi. -
Bu sıralar çok soruluo bu soru işin içinden çıkılmıo en son whql sürücüsünü indir eski driverları sildiğine emin ol bide 30 fps de oynadığın oyundaki ayarlarla şu anki 10 fps ile oynadığın oyunun ayarları aynımı ona bak başka dicek bişi yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: qaanx
Bu sıralar çok soruluo bu soru işin içinden çıkılmıo en son whql sürücüsünü indir eski driverları sildiğine emin ol bide 30 fps de oynadığın oyundaki ayarlarla şu anki 10 fps ile oynadığın oyunun ayarları aynımı ona bak başka dicek bişi yok
En son sürücü kurulu.30 fps de oynadığım ayar mediumdu 10 fps de oynadığım ayar low. -
Walla ne diyim xp cd ile c sürücüsnü yavaş biçimlendir sonra xp kurmadan çık sonra win 7 yükleyince anakart driver ve ses driverlarını yükledikten sonra ekran kartı driver yükle diğer faso fisoları sonra yükle gene yaparsa ekran kartında bi sıkıntı vardır herhalde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: qaanx
Walla ne diyim xp cd ile c sürücüsnü yavaş biçimlendir sonra xp kurmadan çık sonra win 7 yükleyince anakart driver ve ses driverlarını yükledikten sonra ekran kartı driver yükle diğer faso fisoları sonra yükle gene yaparsa ekran kartında bi sıkıntı vardır herhalde
Hocam ben aslında ram ile alakalı bir sorunum olduğunu düşünüyorum.Deneyebileceğim 4 GB notebook ram olsa ona göre davranırdım bilgisayara ama maalesef yok.Donanım değiştirmeden yapılabilecek şeylerin önerilerini alıyorum şu anda. -
Ben donanımmı deiştir dedim:D xp cd ile iyice c sürücüsünü ve sistem ayırıoya win7 100 mb onu sil sonra yavaş biçimlendir sonra xp kurmadan çık win 7 de dandik biçimlendirme yap sonra normal win 7 kur dedim xp cdsi yoksa yapma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X