Bildirim
FORMAT SONRASI FN TUŞLARI ÇALIŞMIYOR
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Format atmadan önceki bir geri yükleme noktasına zaten geri yükleme yapamıyorsunuz diye biliyorum
bilgisayarla birlikte verilen driverleri veya internetten bulduğunuz modellere uygun driverleri indirip kurarsanız sorununuz çözülecektir samsung sanırım sitesinden driver desteği vs veriyordur ;) -
quote:
Orijinalden alıntı: ilkmon
Format atmadan önceki bir geri yükleme noktasına zaten geri yükleme yapamıyorsunuz diye biliyorum
bilgisayarla birlikte verilen driverleri veya internetten bulduğunuz modellere uygun driverleri indirip kurarsanız sorununuz çözülecektir samsung sanırım sitesinden driver desteği vs veriyordur ;)
uzun lafın kısası driver yüklemeniz lazım ondan çalışmıyordur -
driver ı var onu kur düzelir -
ya ben bulamadım link vereblrmsnz acaba . ayrıca ilglendğnz için çok saolun -
http://www.samsung.com/tr/support/main/supportMain.do
Bilgisayar kategorisini seçerek adımları takip ediniz.
İyi günler -
çok teşekkürler burdan hotfix yazanlarımı indircem -
arkadaşlar hallettim çok saolun yardımlarnz için =)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ncz to dwg
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- autocad kesikli çizgi
- video tdr failure
- kopyala yapıştır çalışmıyor
- gereksiz dosyaları silme
- bin dosyası açma
- bilgisayar hızlandırma
- pc otomatik kapatma
- telefon suya düştü ne yapmalıyım
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X