Şimdi Ara

format sonrası dosyaları geri getirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ustalar bilgisayara format atarken yanlışlıkla silmeyeceğim diski silmişim.Diski silip diğer diskle birleştirdim sonra bölümlere ayırdım.Sonra diskin bölümlerinden birine windows yükledim.Acaba sildiğim dosyaları geri getirme şansım var mı?Polis aramalarda bilgisayarları toplayıp silinenleri de içinden ayırıyor.Tüm dosyaları ortaya çıkarıyor.Benim de böyle bir programa ihtiyacım var.

• dostum senin bahsettiğin polis olayı özel bir birim oluşturuluyor. bu forumda bile pek bulamayacagın özel yetişmiş insanlşardan oluşuyo bu kadar kolay olsaydı o kadar insana hatta sırf bu işler için kurulan özel firmalar olmazdı. sen format atmışsın diski ayırmışsın senin ihtimalin çok az. çünkü 3 defa üstüne veri yazmışsın. resim yada belgeleri bi ihimal kurtarabilirsin. ancak farklı dosyalrı çok zor.
  • r-studio ve recovery my files programlarıyla uğraştım biraz.çok sayıda eski belgeye ulaşıyorum.fakat ulaştıklarım hep c bölümündekiler.c'nin diğer parçası olan e bölümündekilere ulaşamıyorum.c ile e şeklindeydi.c ile e yi sildim.Bunlar birleşti sonra bunları ikiye bölüp windows yükledim.aradığım dosyalar e bölümündeydi.e bölümünden hiç dosya bulamıyorum.bildiğiniz bu konuda iyi bir program var mı?
  • Bunu dene easus recovery

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UndeleteMyFiles veya DiskDigger programlarını dene birinin bulamadığını diğeri bulabiliyor
  • önce partition'un recovery edilmesi gerekiyor, ancak bunu mevcut sistemden yapamazsın.
    Disk farklı bir bilgisayara bağlanmalı, partitionların recovery'si sağlanmalı, sonra da data kurtarma
    aşamasına geçersiniz. Ancak üzerine ne kadar veri yazılırsa geri dönüş zorlanır.

80 GB'lık bir disk için partition recovery için 25 gün uğraştığımı biliyorum. Yeni programlar daha
    kısa süre alıyor ama disk ebatları ve veri çokluğu, tipi vs işi zorlaştırıyor.

Mevcut diski kullanmamaya çalışın ve operasyona başlayın.
  • hepsini deneyeceğim bakalım ne olacak?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Format Sonrası Veri Kurtarma
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

dostum senin bahsettiğin polis olayı özel bir birim oluşturuluyor. bu forumda bile pek bulamayacagın özel yetişmiş insanlşardan oluşuyo bu kadar kolay olsaydı o kadar insana hatta sırf bu işler için kurulan özel firmalar olmazdı. sen format atmışsın diski ayırmışsın senin ihtimalin çok az. çünkü 3 defa üstüne veri yazmışsın. resim yada belgeleri bi ihimal kurtarabilirsin. ancak farklı dosyalrı çok zor.

dostum o polis olayındaki birimler çok fazla suç işlendiğinden dolayı var adamlar bilgisayarlardan kaldırıp forumlara giremiyorlar dolayısıyla :)

bu işlem gerçekten de sandıgınız kadar zor değil çok ünlü programları var ve lisans satın alırsanız paraya biraz kıyıp her türlü dosyalara 2-3 dakika içinde tüm listesiyle beraber elinize veriyor.

bilgisayara yazılan hiçbir dosyanın silinmediği de o zaman daha net şekilde görülüyor programın adını hatırlamıyorum ama çok program var bunlarla ilgili.

• küçük boyutlular hariç unut gitsin yapacak bir şey yok birde hiç bir şey silinmiyor yazmış arkadaş silinmez olur mu yoksa yer kalmaz polisin uğraştığı bulduğu yazılar küçük boyutlu resimler olduğundan bulabiliyorlar yoksa 40 gb lık blu-ray filmi nasa bile geri getiremez(bence) silindiği anda ihtimal vardır ama sen birleştirdim böldüm ettim diye yazmışsın ki her bir işlem diğerinden korkunç imkanı yok geri getiremezsin anca 1-2 word belgesi çıkar vaktine yazık ondan söylüyorum recovery konusunda tecrübeliyim benim çok başıma geldi çok uğraştım ama senin durumuna düşsem hiç boşa uğraşmazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n-force -- 7 Ocak 2014; 3:27:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sowyet

quote:

dostum senin bahsettiğin polis olayı özel bir birim oluşturuluyor. bu forumda bile pek bulamayacagın özel yetişmiş insanlşardan oluşuyo bu kadar kolay olsaydı o kadar insana hatta sırf bu işler için kurulan özel firmalar olmazdı. sen format atmışsın diski ayırmışsın senin ihtimalin çok az. çünkü 3 defa üstüne veri yazmışsın. resim yada belgeleri bi ihimal kurtarabilirsin. ancak farklı dosyalrı çok zor.

dostum o polis olayındaki birimler çok fazla suç işlendiğinden dolayı var adamlar bilgisayarlardan kaldırıp forumlara giremiyorlar dolayısıyla :)

bu işlem gerçekten de sandıgınız kadar zor değil çok ünlü programları var ve lisans satın alırsanız paraya biraz kıyıp her türlü dosyalara 2-3 dakika içinde tüm listesiyle beraber elinize veriyor.

bilgisayara yazılan hiçbir dosyanın silinmediği de o zaman daha net şekilde görülüyor programın adını hatırlamıyorum ama çok program var bunlarla ilgili.

bütün polislerden bahsetmiyorum ben. sadece bu işlerle ugrasanlardan b ahsediyorum. bu işlerle uf-grasan adam kalkıpta ahlak masasının işlerini yapacak değil ya. kimin ne işi varsa onu yapıyor. madem bu işler bu kolay bu işlerle ugrasan özel firmalar var. şimdi bunlar kalkıpta 100 200 yada herneyse dolar verip program satın alıpmı bu işlerle ugrasıyo. adamlar hdd nin içini sıfır ışıksız ortamda açıp tarıyolar. öle sanıldıgı gibi basit değil. 2-3 dk içinde geri geliyomuş. bende yedim. şu programları bi araştırda buraya yaz bi zamet bende öğreneyim bari .

• quote:

Orijinalden alıntı: n-force

küçük boyutlular hariç unut gitsin yapacak bir şey yok birde hiç bir şey silinmiyor yazmış arkadaş silinmez olur mu yoksa yer kalmaz polisin uğraştığı bulduğu yazılar küçük boyutlu resimler olduğundan bulabiliyorlar yoksa 40 gb lık blu-ray filmi nasa bile geri getiremez(bence) silindiği anda ihtimal vardır ama sen birleştirdim böldüm ettim diye yazmışsın ki her bir işlem diğerinden korkunç imkanı yok geri getiremezsin anca 1-2 word belgesi çıkar vaktine yazık ondan söylüyorum recovery konusunda tecrübeliyim benim çok başıma geldi çok uğraştım ama senin durumuna düşsem hiç boşa uğraşmazdım

bende bundan bahsediyorum zaten. yukarda arkadaş 2-3 dakikka içinde geri getiren programdan bahsetmiş. kaldıki seninde benimde dediğim gibi bu arkadas kaç defa üstüne işlem yapmış. 40 değil 400 gb olsa bile geri getiriyolar. ama kesin çözüm değil yani. bu işlerle ugerasan özel şirketler var. bu iş bu kadar kolay değil. bazı arkadasların bilgisine. sen hariç tabi.

• quote:

quote:

quote:

bütün polislerden bahsetmiyorum ben. sadece bu işlerle ugrasanlardan b ahsediyorum. bu işlerle uf-grasan adam kalkıpta ahlak masasının işlerini yapacak değil ya. kimin ne işi varsa onu yapıyor. madem bu işler bu kolay bu işlerle ugrasan özel firmalar var. şimdi bunlar kalkıpta 100 200 yada herneyse dolar verip program satın alıpmı bu işlerle ugrasıyo. adamlar hdd nin içini sıfır ışıksız ortamda açıp tarıyolar. öle sanıldıgı gibi basit değil. 2-3 dk içinde geri geliyomuş. bende yedim. şu programları bi araştırda buraya yaz bi zamet bende öğreneyim bari .

siz araştırsanız zaten sormazdınız hocam

geri getirme programlarından herhangi birinin lisans ücretiyle satın alırsanız her türlü dosyaya ulaşabiliyorsunuz.Zamanında ben diskfragger adında bi programı satın alıp yapmıştım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

siz araştırsanız zaten sormazdınız hocam

geri getirme programlarından herhangi birinin lisans ücretiyle satın alırsanız her türlü dosyaya ulaşabiliyorsunuz.Zamanında ben diskfragger adında bi programı satın alıp yapmıştım.

ben araştırdım hocam merak etme 2-3 dakika içinde bulanını hatırlamıyorum o yüzden sordum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: n-force

küçük boyutlular hariç unut gitsin yapacak bir şey yok birde hiç bir şey silinmiyor yazmış arkadaş silinmez olur mu yoksa yer kalmaz polisin uğraştığı bulduğu yazılar küçük boyutlu resimler olduğundan bulabiliyorlar yoksa 40 gb lık blu-ray filmi nasa bile geri getiremez(bence) silindiği anda ihtimal vardır ama sen birleştirdim böldüm ettim diye yazmışsın ki her bir işlem diğerinden korkunç imkanı yok geri getiremezsin anca 1-2 word belgesi çıkar vaktine yazık ondan söylüyorum recovery konusunda tecrübeliyim benim çok başıma geldi çok uğraştım ama senin durumuna düşsem hiç boşa uğraşmazdım

bende bundan bahsediyorum zaten. yukarda arkadaş 2-3 dakikka içinde geri getiren programdan bahsetmiş. kaldıki seninde benimde dediğim gibi bu arkadas kaç defa üstüne işlem yapmış. 40 değil 400 gb olsa bile geri getiriyolar. ama kesin çözüm değil yani. bu işlerle ugerasan özel şirketler var. bu iş bu kadar kolay değil. bazı arkadasların bilgisine. sen hariç tabi.

direk silinmiş dosya 400 gb bile olsa geri getirilir herhalde(direk müdahale edip) ama ben arkadaşın duruma işaret ettim tekrar bölümleyip üstüne yazmış birleştirme filan yapmış bu durumda zaten hdd nin kapasitesi o kadar hafızayı bir yerlere saklamaya yetmez o yüzden geri getirilmesi mantık kurallarına aykırı geliyor hdd nin sınırsız kapasitesi yok ya bir yerden sonra tümden siliyor bu arada sen hariç demişsin ama ben sadece internetteki premium programları korsan indirip kullandım nasa filan yazdım ama o konuda hiç bilgim yok iddiamda yok ama bildiğim bir şey varsa bu arkadaşın dosyalar uçtu geri filan getiremez artık.

• Ustalar denemediğim program kalmadı.Sürekli yeni yüklediklerimi getiriyorlar eskilerden bir eser yok.Anlayacağınız gitti bizim dosyalar.Aslında geri getirmk istediklerim 1-2 gb bir şey ama ümiidimi kestim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.