Şimdi Ara

Format öncesi yardım ihtiyacı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, bilgisayarıma format atmam lazım. ama ufak bir problemim var BATTLEFIELD 2'deki iki ayrı karakterime 2000 saatten fazla emek verdim ve hesap şifrelerimi hatırlamıyorum!. İşin kötüsü hesapları almak için hangi e-posta adreslerini kullandığımı da hatırlamıyorum.

Format atarken nasıl bir yol izlemeliyim ki oyun eski hali gibi kalsın. Benden hesabım için şifre istemesin.

Ya da başka bir yolunu bilen var mı.?

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

• dikkatli okumamışım pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-93911FC7B -- 19 Mart 2008; 9:34:05 >
  • arkadaşım zaten adam yazmış ne şifremi hatırlıyorum nede kullandığım mail adreslerini diye

bu arada tam emin olmamak kaydı ile bf2 yi silerken en sonda profil control ayarları vsvsvs diye 3 seçenek geliyor bunlarda silinsinmi diye sanırım onları silmezsen bulundukları yerdende bulup yedeklersen sorun olmaz fakat çok riskli bir iş ea ya mail at diyecemde onlarada nasıl inandıracaksınki acc nin senin olduğuna
  • Şiştik iyi mi ..!!!

Nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bilgisayara format atmazsam da oyun oynayamıyorum.
    EA'nın hesabını sıfırladığı elemanlar gibi olacağım.

Eskilerden bilen kimse yok mu?
  • önce regedite gir

EA , ELECTRONICS ARTS, BATTLEFIELD 2, BF2, gibi reg anahtarlarını arattır.
    bulduklarının ana reg anahtarlarını dışarı aktar. vereceğin isim önemli değil.

yeni windows kurduğun zaman, windows kullanıcı adının aynı olmasına bf2 yi aynı yere kurmaya dikkat et.
    bf2 şifreni gir ve oyun kurulumuna başla.
    kurulum bittiketen sonra bu dışarı aktardığın reg anahtarlarına çift tıkla ve tek tek regitry ye ekle.

bu arada bf2 oyun kurulumunda kullanılan serial no varmı elinde bilmiyorum ama bunu registry den kurtarmanın bir yolu vardı ama hatırlamıyorum.
  • Arkadaşlar, format atmamı gerektiren bağlantı yüklenmesinin sebebini buldum( BTDNA denen kepaze bir programcık Avastlar, ad-aware'ler McAfee'ler bulamamıştı sebebini... Smart Secure ile buldum icabına baktım).

Dolayısıyla format atmama gerek kalmadı. İyi ki de kalmamış, bizim Sinclair - Atari 800X zamanından kalan kafamız regit de regit işlerine hiç basmıyor.

Sonuç olarak teşekkür ederim arkadaşlar. Dgnzcn, verdiğin yöntemi çuvallayınca mecbur kullanacağım. o zaman başını ağrıtırım biraz.

Herkese iyi günler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dgnzcn

önce regedite gir

EA , ELECTRONICS ARTS, BATTLEFIELD 2, BF2, gibi reg anahtarlarını arattır.
    bulduklarının ana reg anahtarlarını dışarı aktar. vereceğin isim önemli değil.

yeni windows kurduğun zaman, windows kullanıcı adının aynı olmasına bf2 yi aynı yere kurmaya dikkat et.
    bf2 şifreni gir ve oyun kurulumuna başla.
    kurulum bittiketen sonra bu dışarı aktardığın reg anahtarlarına çift tıkla ve tek tek regitry ye ekle.

bu arada bf2 oyun kurulumunda kullanılan serial no varmı elinde bilmiyorum ama bunu registry den kurtarmanın bir yolu vardı ama hatırlamıyorum.

bunun oyundaki profilleri kurtarmayla alakasını pek çözemedim arkadaşım biraz açarmısın yeni bişi öğrenmiş oluruz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Belgelerim içindeki battlefiel2 dosyasını kopyala başka bir yere. windowsunu kur tekrar oyunu yükle. yükledikten sonra tekrar belgelerime yapıştır. Problemin çözülecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIFIR_DERECE -- 29 Mart 2008; 21:30:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SIFIR_DERECE

Belgelerim içindeki battlefiel2 dosyasını kopyala başka bir yere. windowsunu kur tekrar oyunu yükle. yükledikten sonra tekrar belgelerime yapıştır. Problemin çözülecektir.

bence çözülmeyecektir. ben denemiştim. Kullanıcı adı çıkıyor fakat şifre kısmıa gelince çok uzun ******************** çıkıyor. Kısaca çözüm olmayacağına eminim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.