Şimdi Ara

format kaç tl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
16.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar Lenovo Y530 laptop var.
    çok memnunum.
    ancak 1 yıl oldu yaklaşık ve artık fortmat vaktinin geldiğini düşünüyorum.
    kendim yapamıyacağım için format atan güvenilir bir yer arıyorum.
    fiyatlar hakkında fikir verirseniz sevinirim.

not: ilk günkü gibi olsun istiyorum. eski dosyaları hiç görmek istemiyorum. bu mümkün mü? sıfır gibi yani.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Format Atmak Kaç TL?

Bilgisayarınızda sorunlar mı yaşıyorsunuz ve format atmayı mı düşünüyorsunuz? Format atmak, bilgisayarınızın işletim sistemini ve verilerini tamamen silerek varsayılan ayarlara döndürmek anlamına gelir. Bu işlem, yavaş performans, hatalar ve virüslerden kurtulmanıza yardımcı olabilir.

Format atma işlemi, bilgisayarınızın modeline, donanımına ve işletim sistemine göre değişen bir fiyata mal olabilir. Genellikle, yetkili bir teknik serviste format atma ücreti şu aralıklarda değişmektedir:

• Temel Format: 50-150 TL
    • Veri Kurtarma ile Format: 100-200 TL
    • Windows İşletim Sistemi Kurulumu: 50-100 TL
    • Donanım Arızalarının Giderilmesi: Ücrete dahil olmayabilir veya ek ücret talep edilebilir.

Format atma işlemi, bilgisayarınızın modeline ve işletim sistemine bağlı olarak birkaç saat sürebilir. İşlem sırasında tüm verileriniz silineceğinden, format atmadan önce önemli dosyalarınızı yedeklediğinizden emin olun.

Format atma işlemini kendiniz yapmak isterseniz, çevrimiçi kaynaklardan veya bilgisayarınızın üreticisinin web sitesinden adım adım talimatlara ulaşabilirsiniz. Ancak, teknik konularda deneyiminiz yoksa veya bilgisayarınızda donanım sorunlarından şüpheleniyorsanız, yetkili bir teknik servise başvurmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 20-50 arası değişir. Bilgisayarla gelen recovery dvdsini kullanarak 5 kuruş vermeden 10 dkda format atabilirsin..
  • Format'ın Amacı Eski Dosyaları Tamamen Silmekdir Zaten. İsterseniz Eski Dosyalara Dokunmadan Format Atabilirsiniz.
    Fiyat 30 Lira Diye Biliyorum, Yüzeysel Olarak...
  • 0 tl
  • Ankara keçiörendeysen 1 gün bırakırsın yardımcı olurum para verme format için.
  • 3liraya xp cdsi alınır ömür boyu veya indirilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

20-50 arası değişir. Bilgisayarla gelen recovery dvdsini kullanarak 5 kuruş vermeden 10 dkda format atabilirsin..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30.000 TL'ye laptop önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Formata para mı veriliyor ?
  • başkasına formatmı attırılır la en basit şey
  • laptopa format atmak istiyosan alırken yanında "recovery" yazan bi dvd vermiş olmaları lazım?o dvd yi takıp tekrar başlatınca birkaç kez ileri dedikten sonra kendi kendine herşeyi hallediyo zaten?boşuna parandan olma
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylpc

başkasına formatmı attırılır la en basit şey

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

laptopa format atmak istiyosan alırken yanında "recovery" yazan bi dvd vermiş olmaları lazım?o dvd yi takıp tekrar başlatınca birkaç kez ileri dedikten sonra kendi kendine herşeyi hallediyo zaten?boşuna parandan olma

Yenilerinde dvd bile vermiyorlar harddiskin içinde belli bir kısım buna ayrılıyor , pc yi açarken özel bir tuş kombinasyonuya 10 k da ilk aldığın güne dönüyor pc.Hatta lenovoların bazı modellerinde power tuşunun yanında recovery tuşu var basıyorsun direk pc yi eski haline döndürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Formata para mı veriliyor ?

Samsunda bedava mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarikanarya567

quote:

laptopa format atmak istiyosan alırken yanında "recovery" yazan bi dvd vermiş olmaları lazım?o dvd yi takıp tekrar başlatınca birkaç kez ileri dedikten sonra kendi kendine herşeyi hallediyo zaten?boşuna parandan olma

Yenilerinde dvd bile vermiyorlar harddiskin içinde belli bir kısım buna ayrılıyor , pc yi açarken özel bir tuş kombinasyonuya 10 k da ilk aldığın güne dönüyor pc.Hatta lenovoların bazı modellerinde power tuşunun yanında recovery tuşu var basıyorsun direk pc yi eski haline döndürüyor.

benimki de öyle harddiskin içinde yuklu. ama kullanmasını bilmiyorum. ayrıca eski dosyaları istemiyorum. yani sıfır olsun istiyorum. yanlış birşey yaparım diye cesaret de edemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Geisuntheist

quote:

Samsunda bedava mı?

tüm çevrem formatını kendisi atar ve kendisi yükler driverları..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarikanarya567

quote:

Tehlikeliymiş bu iş ya nasıl bir tuş ss koyabilirmisin?

quote:

Samsunda bedava mı?

Yoruma bak

• valla esasen o recoveryden yapılan yüklemeler pek sarmıyor beni...

ordan yine bi ton ıvır zıvır program yükleniyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geisuntheist

quote:

Samsunda bedava mı?

• format çok kolay bir işlem, en gerizekalı, teknoloji özürlü insana bile öğrettim. bilen birinden sana öğretmesini rica et
  • notebook bolumune konu ac yardımcı olurlar sakın para verme notebooklarda gizli bir partion var teş tuşla format atabılıyorsun
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.