Şimdi Ara

format işe yaramıyor (siyah ekrandan kalıyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eski bir pc yi açmaya çalışıyordum Windows düzgün baslatilamiyor hatası verdi bende format için usb yi taktım ama usb okunuyor herhangi bir tuşa basın ekranından sonra siyah ekranda kalıyor

kurtarma menüsünden birsey yapamıyorum yönetici hesabı istiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Herhangi bir tuşa basın kısmında tuşa basıyor musun? O tuşa basarak USB'den Boot edeceksin. (Bu arada USB'yi formatlarken ne kullandın? Rufus ise mesela orada GPT/MBR ayrımı olur, sistemin eski ise MBR seçmen gerekir, yoksa ilerlemez.)

Kurtarma Menüsünde yöneticisi hesabı istiyorsa Administrator yazıp, şifreyi boş yaparak ilerleyip dene.

bir de başlangıç seçebilmen için f8 f10 falan çalışmıyor mu? sistemden sonra herhangi bir OS'a geçmeden önce

sana öyle bir seçenek vermesi gerekir.

Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt
    removable seçili zaten flaş ta sorun yok yine de siyah ekran alıyorum sadece beyaz çizgi yanıp sönüyor

www.hirensbootcd.org
    Download | Hiren's BootCD PE
    https://www.hirensbootcd.org/download/

Orijinalden alıntı: mete_metxd

bir arkadaşıma sorduğumda sdd yada bios pilin yanmıştır dedi öyle birşeyin olma ihtimali var mı

Bios pili yanması ne ilk defa duydum. Bios pili bitebilir, onda da en fazla Boot sırası sıfırlanır, sistem saati her seferinde resetlenir vs. Çok kritik sorunlar olmaz.

SSD yansa? Bunu da ilk defa duydum. O durumda hiç Windows açılmaz, sen mesajında Yönetici Hesabı istiyor demişsin demek ki ilerleme var, bir yerde takılıyor.

Dediğim şekilde alternatif bir işletim sistemi ile aç. Hiren's BootCD güzeldir, kurcala. SSD diskinde sorun varsa orada illa ki test araçları vardır oradan da test edersin ama hiç sanmıyorum. Sen Windows'u kurtarmaya bak, olmuyorsa da dosyaları kurtar, yeni format at sil baştan başla.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.