Şimdi Ara

Format hakkında ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar biMeksten samsung laptop aldım ancak üzerinde win7 home basic yüklü . bimekste görevliye sordum kendim format atabilirmiyim diye o bana bilgisayarda recoVery kısmı var dedi ancak ordan format atabilirsin dedi recoveryde de home basic yüklü heralde ancak ben ultimate kullanMak istiyorum dedim o da öyleyse yükseltme yapman lazım dedi fiyat karşılığı .. şimdi ben bu pcye normal formatla wn7 ultimate kurablirmiyim , eğer kurarsam garantide sorun çıkar mı ???illa recovryden mi atacam formatı?

Başka bir İşletim Sistemi yüklemek için CD kullanmanız gerekir.Bu şekilde başka bir İşletim Sistemi kurabilirsiniz.Ayrıca bu işlemler ile Garanti bozulmaz

• yani benim elimde şuan normal win7 ultimate var samsungla alakası yok ben format atabilirmiyim kendim
  • Atabilirsin ama recovery partition'u silmemeye özen göster. Yada lisanslı kuracaksan Windows Home Edition'da Denetim Masasında Windows Anywhere Upgrade diye bir seçenek var (Türkçesini bilmiyorum :( ) onu çalıştır ve Windows 7 Ultimate'in seri numarasını gir. 10-15 dakikada Windows kendisini Ultimate olarak güncelleyecektir, böylece formata da ihtiyacın kalmaz.

Orijinalden alıntı: Baelros

Atabilirsin ama recovery partition'u silmemeye özen göster. Yada lisanslı kuracaksan Windows Home Edition'da Denetim Masasında Windows Anywhere Upgrade diye bir seçenek var (Türkçesini bilmiyorum :( ) onu çalıştır ve Windows 7 Ultimate'in seri numarasını gir. 10-15 dakikada Windows kendisini Ultimate olarak güncelleyecektir, böylece formata da ihtiyacın kalmaz.

hic ugrasmadan yükseltme yaptım ultimate ye key girerek :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.