Şimdi Ara

Format attım sorun devam ediyor Allah rızası için yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce format attım ama aşşağıda linkte verdiğim problem çözülmedi hızlı biçimlendir demiştim ondan olabilir mi acaba? eğer öyleyse şimdi bi format daha atıcam bu defa normal (şu uzun süren format ) format atıcam sizcce progblem çözülür mü?

Teknik yardıma kimse girmiyor galiba 2 gündür sorunu çözecek bi cevap alamadım format attım çözüm bulamadım lütfen yardım edin

http://forum.donanimhaber.com/m_24040072/mpage_1/key_//tm.htm#24063668

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerOn -- 18 Haziran 2008; 14:37:37 >

• vay be burda da kimse yok demek ki
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 1 Kasım 2020; 22:47:15 >
  • hayır maxthon kullanıyorum ama ie' de aynı hatta opera kurdum baktım oda aynı

format atarken ntfs dosya biçimlendirmeyi hızlı' da yapmıştım acaba onunla bi alakası olabilir mi? yani format atmaan önce de aynı sorun vardı hızlı formatla o bilgiler silinmemiş olabilir mi diyorum
  • valla başlığı da değiştim niyeti de değiştim dün bütün günüm formata gitmişti bugünde öyle olacak gibi zaten bi wow yüklüyorum tam 2 saat sürüyor bıktım vallahi
  • şimdi format yeni bitti hala aynı kafayı yiyeceğim bi Allah' ın kulu bilmez mi ne lanet bi sorunmuş bu ya
  • al kasayı işden anlayan birine göster
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaRR0W

al kasayı işden anlayan birine göster

valla donanım sitesi olduğu için buraya güvendim belki bilen çıkar diye ama burda da bilen çıkmadıysa başka kimse çözemez tahminimce 2 kere format attım hala aynı daha ne yapayım

• quote:

Orjinalden alıntı: PowerOn

quote:

Orjinalden alıntı: MaRR0W

al kasayı işden anlayan birine göster

valla donanım sitesi olduğu için buraya güvendim belki bilen çıkar diye ama burda da bilen çıkmadıysa başka kimse çözemez tahminimce 2 kere format attım hala aynı daha ne yapayım

bendede oluyor.hem operada hem filefoxda

• Dil seçeneklerine baktınmı yada tarayıcının dil ayarlarına Türkçe olmadı İngilizce yap birde hiçbiri olmuyorsa

Sorun dh den kaynaklanıyor olabilir.
  • Sorun DH'den bende de öyle gözüküyor. Pek de formatlık sorun teşkil etmiyor bence.
  • Bende de öyle, neden okadar kafaya taktın ki, sadece profilden bakarken öyle gösteriyor.
  • sadece dh değilmiş arkadaşlar az önce hotmaile girdim bazı maillerin başlıkları da aynı şekil dil seçeneklerine de baktım bi dünya seçenek değiştirdim aynı

benim kullanacağım pc de böyle problemler oldumu rahatsız hissediyorum kendimi bi nevi tik gibi bişey bunu çözemezsem kafayı yerim valla
  • Hotmail'de benimde bikere sinirimi bozmuştu, galiba onunkisi görünümden karakter kodlamasını değiştirince düzeliyodu, DH düzelmedi ama şimdi denedim de
  • Uğraşma formatla aynısı bendede var.

Firefox kullanıyorsan oluyor.Sadece donanım haberde oluyo öle.
  • birde anlamadığım bir konu bugüne kadar böyle bir sorun yokken neden birden bire ortaya çıktı bu sorun?
  • quote:

birde anlamadığım bir konu bugüne kadar böyle bir sorun yokken neden birden bire ortaya çıktı bu sorun?

arkadasim sorunun tam olark su;
    kendine yeni bir XP_SP2_Türkce li bir CD edin; zamaninda bana da olmustu; ancak cokk öncelerde oldugu icin hayal meyal hatirliyorum;
    tekrardan bir format atip; üzerine TÜRKCE FIREFOX kur dene bakalim; ben öyle yaptigimda sorun cözüldüydü;
    aslinda elindeki XP sürümündeki Dil dosyalarinda bir ayarsizlik olacak; bu sefer yeni kurulum yaparken DIL BÖLGESI ayarlari gelecek hic kurcalama Standart yap gitsin;
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinardicli

quote:

birde anlamadığım bir konu bugüne kadar böyle bir sorun yokken neden birden bire ortaya çıktı bu sorun?

arkadasim sorunun tam olark su;
    kendine yeni bir XP_SP2_Türkce li bir CD edin; zamaninda bana da olmustu; ancak cokk öncelerde oldugu icin hayal meyal hatirliyorum;
    tekrardan bir format atip; üzerine TÜRKCE FIREFOX kur dene bakalim; ben öyle yaptigimda sorun cözüldüydü;
    aslinda elindeki XP sürümündeki Dil dosyalarinda bir ayarsizlik olacak; bu sefer yeni kurulum yaparken DIL BÖLGESI ayarlari gelecek hic kurcalama Standart yap gitsin;

il yüklemede kurcalamıştım bugün tekrar yaptığımda standart yaptım ama aynı bide bbişey dikkatimi çekti profilden en son attığım mesajlara baktım son 4 mesajım bu başlığa olmuş ama sadece son 2 tanesinin yazı tipi bozuk ilginç bi olay

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.