Şimdi Ara

Format attım hoparlörden ses alamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler teknolojiyle fazla alakalı biri değilim dolaylı olarak bilgimde pek yoktur bu konularda.sabah bilgisayarcıya bilgisayarı formatlamaya götürdüm.o ana kadar her şey normaldi eve geldiğimde hoparlörden ses alamadığımı farkettim.4+1 diana marka ses sistemim var kablolarını falan takıyorum tık yok.sadece cızırtı yapıyo oda sarı girişe takınca.sorun nerde hiç anlamış değilim illaki bilgisi olan vardır yardımcı olursanz cok sevinirim sessiz bilgisayar hiç çekilmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koz.Maça -- 10 Temmuz 2012; 1:51:37 >

• büyük ihtimalle driver kurulu değil

edit: ses sisteminin modelini verirsen bir bakayım belki birşeyler bulurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Loney -- 10 Temmuz 2012; 1:49:43 >
  • dediğinle alakalımı bilmiyorum ama bilgisayarda ayrı ses kartı yokmuş bende sanırım.anakartla alakalı bişey demişlerdi

• Arkadaşın dediği gibi driver kurulu değil gibi geldi bana
  • bilgisayarım a sağ tıkla> yönet > aygıt yöneticisi> ses kısmında bir ünlem filan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

bilgisayarım a sağ tıkla> yönet > aygıt yöneticisi> ses kısmında bir ünlem filan varmı?

standart oyun bağlantı noktasında sarı ünlem var ses video oyun kumandası altında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddprell

quote:

bilgisayarım a sağ tıkla> yönet > aygıt yöneticisi> ses kısmında bir ünlem filan varmı?

standart oyun bağlantı noktasında sarı ünlem var ses video oyun kumandası altında

bahsettiğiniz noktayı anlayamadım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ddprell

quote:

bahsettiğiniz noktayı anlayamadım

dediğiniz yere geldim.alt alta aynen sunlar yazıyor;

-ses, video ve oyun kumandası
    bilinen ses sürücüleri
    bilinen video yakalama aygıtları
    CMI8738/C3DXPCI audio device
    NVIDIA(R) nForce(TM) Audio Codec Interface
    ortam denetim aygıtları
    ses Codec bileşenleri
    Standart oyun bağlantı noktası
    video codec bileşenleri

bundan sonra sistem aygıtlarına geçiyor öyle devam ediyor işte.sondan 2. maddede sarı bir ünlem var

• burada sorun yoksa sürücü yüklüdür muhtemelan ekran kartın nvidia sanırım. istersen snidia sitesinden en son driver ı yükle yanında nvidianın ses driver ı da geliyor(bende öyle oluyor) sendede nvidia görünüyor büyük ihtimalle güncellenir

edit [simg]http://f1207.hizliresim.com/z/b/9l7x1.jpg[/simg]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Loney -- 10 Temmuz 2012; 3:16:23 >
  • quote:

burada sorun yoksa sürücü yüklüdür muhtemelan ekran kartın nvidia sanırım. istersen snidia sitesinden en son driver ı yükle yanında nvidianın ses driver ı da geliyor(bende öyle oluyor) sendede nvidia görünüyor büyük ihtimalle güncellenir

edit [simg]http://f1207.hizliresim.com/z/b/9l7x1.jpg[/simg]

tamam indiriyorum hemen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.