Arkadaşlar formatı attım neyse bitti pc açıldı fakat d ye bi baktım biçimlendirilmemiş alan yazıyor neyse tıklayıp biçimlendirdim . Ben nerde hata yaptım da böyle oldu sadece onu bilmek istiyorum d bölümü şu an çalışıyor güzel biçimde maksat aynı hatayı tekrarlamamak
daha önce bölümlenmediyse c ve d olarak söz konusu olay normaldir. eğer d zaten var ise ve böyle olduysa sıkıntı olur, çünkü d ye attığınız dosyalarınız silinirdi. Büük bir ihtimalle yeni bölümlediniz hddyi...
quote:
Orijinalden alıntı: sanalexpress
daha önce bölümlenmediyse c ve d olarak söz konusu olay normaldir. eğer d zaten var ise ve böyle olduysa sıkıntı olur, çünkü d ye attığınız dosyalarınız silinirdi. Büük bir ihtimalle yeni bölümlediniz hddyi...
Bütün 2 bölümüde sildim daha sonra c ve d diye oluşturdum c ye kurdum windowsu bi geldim bilgisayarıma biçimlendirilmemiş alan var
2 aşama ile oluyor o işlem Oluştur ve oluşturduktan sonra biçimlendir Bazen Oluştururken biçimlendirmiyor oluşturduktan sonra biçimlendirmek gerekiyor özellikle vista windows 7 de falan...