Şimdi Ara

format attım bilgisayar kasmaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • driverlar tam yüklü eminim ilk defa başıma böyle bişe geliyo şuan sadece dh ve facebook açık cpu %90 civarlarında daha yeni formatladım ne oldu böyle

• eğer fomat attıığınız cd modifiyeli katlımlı vs.. ise bunlardan kaynaklanabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExeCuTioN66

eğer fomat attıığınız cd modifiyeli katlımlı vs.. ise bunlardan kaynaklanabilir

recovery ile format attım
  • boot sector virüsleri olabilir sorun devam ediyorsa donanımsal olabilir cpu ısı değerlerini kontrol edin
  • Eğer D sürücüsü veya bir başka yedek sürücüyü de formatlamadıysanız C ye 50 kere de format atsanız virüs varsa girecektir.
    O nedenle her olumsuzlukta format atmayı bırakın bence.

Eğer virüs olduğundan şüpheniz var ise kaspersky 2011 deneme sürümünü kurun, güncelleyin ve güvenli modda tüm diskleri taratın.
    Virüs varsa silecektir.

Akabinde spybot destroy ve ad-aware programlarından birini kurup onunla da tarayın (mümkünse güvenli modda)

Bunları yaptığınız halde hala bu kasılmalar devam ediyorsa sorunu donanımlarda ararız.
    Ama önce seçenekleri azaltmak adına virüs taraması yapın.
    en azından "virüs" seçeneğini kapatalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öner

Eğer D sürücüsü veya bir başka yedek sürücüyü de formatlamadıysanız C ye 50 kere de format atsanız virüs varsa girecektir.
    O nedenle her olumsuzlukta format atmayı bırakın bence.

Eğer virüs olduğundan şüpheniz var ise kaspersky 2011 deneme sürümünü kurun, güncelleyin ve güvenli modda tüm diskleri taratın.
    Virüs varsa silecektir.

Akabinde spybot destroy ve ad-aware programlarından birini kurup onunla da tarayın (mümkünse güvenli modda)

Bunları yaptığınız halde hala bu kasılmalar devam ediyorsa sorunu donanımlarda ararız.
    Ama önce seçenekleri azaltmak adına virüs taraması yapın.
    en azından "virüs" seçeneğini kapatalım.

Cevabın mantıklı ama şimdi kis ile derin tarama kafadan 2 saat garantiside yok...Hiç bişeyin garantisi yok orası ayrıda...D sürücünde önemli bilgilerin yoksa temiz bi kurulum yap zaten yeni kurmuşsun sistemi programları vs kurmadıysan tekrar kurulum yapabilirsin ama prog. driver vs kurduysan arkadaşın dediği yolu izleyebilirsin

• rocovery ile atman ile normal cd den atman arasında bir fark. bence sorun cd den kaynaklı biliyorsunuz ki piyasadaki cdler kendi içlerinde virüsler oluşturabiliyorlar. yeğer bundan önce cd yi kullanmayıp bir yere kaldırdıysan o zaten kendini imha edicektir. bence baska cd ile yamasız bir sistem kursan sorun kalkıcaktır. donanımsal olarakta hdd de sector sorunu olabilir. sistem kurmayı dene başka cd ile ve eğer mavi ekran verirse bu sefer demek ki hdd nin son zamanları. yani sunu demek istiyorum ki bir daha sistem kurmayı denersen hdd de gidebilir ve kesin sonucu görmüş olursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC Format attım internet yok
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: negroibow

rocovery ile atman ile normal cd den atman arasında bir fark. bence sorun cd den kaynaklı biliyorsunuz ki piyasadaki cdler kendi içlerinde virüsler oluşturabiliyorlar. yeğer bundan önce cd yi kullanmayıp bir yere kaldırdıysan o zaten kendini imha edicektir. bence baska cd ile yamasız bir sistem kursan sorun kalkıcaktır. donanımsal olarakta hdd de sector sorunu olabilir. sistem kurmayı dene başka cd ile ve eğer mavi ekran verirse bu sefer demek ki hdd nin son zamanları. yani sunu demek istiyorum ki bir daha sistem kurmayı denersen hdd de gidebilir ve kesin sonucu görmüş olursun.

cd ile atmıyorum ki bilgisayarımda recovery klasörü var orda herşey var driverlar falan. Recovery çok büyük bi kolaylık win7 den vazgeçmiyorum o yüzden
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRuTaLHeRo

quote:

Orijinalden alıntı: negroibow

rocovery ile atman ile normal cd den atman arasında bir fark. bence sorun cd den kaynaklı biliyorsunuz ki piyasadaki cdler kendi içlerinde virüsler oluşturabiliyorlar. yeğer bundan önce cd yi kullanmayıp bir yere kaldırdıysan o zaten kendini imha edicektir. bence baska cd ile yamasız bir sistem kursan sorun kalkıcaktır. donanımsal olarakta hdd de sector sorunu olabilir. sistem kurmayı dene başka cd ile ve eğer mavi ekran verirse bu sefer demek ki hdd nin son zamanları. yani sunu demek istiyorum ki bir daha sistem kurmayı denersen hdd de gidebilir ve kesin sonucu görmüş olursun.

cd ile atmıyorum ki bilgisayarımda recovery klasörü var orda herşey var driverlar falan. Recovery çok büyük bi kolaylık win7 den vazgeçmiyorum o yüzden

anladım o zaman yalın formatı dene

• driverlar kurulu olabilir ancak güncel olmayabilir. güncellemeyi denediniz mi?
  • driverlar güncel eminim şimdi tekrar format attım daha iyi sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRuTaLHeRo

driverlar güncel eminim şimdi tekrar format attım daha iyi sanki

her zaman sade olan en iyisidir.
    hz.mevlana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.