Şimdi Ara

format attım 5 tane driverım netten bulamadım nasıl kurarım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarıma format attım fakat bazı driverlerım yok internettente bulamadım nasıl yükleyebilirim cdside yok bulamadım nette lütfen yardım istiyorum bilenlerden

• quote:

Orijinalden alıntı: pcworldpc

arkadaşlar bilgisayarıma format attım fakat bazı driverlerım yok internettente bulamadım nasıl yükleyebilirim cdside yok bulamadım nette lütfen yardım istiyorum bilenlerden

Hangi driverlar ? Bilgisayar masaüstü mü yoksa laptop mu ?
  • Eğer toplama değilde hazır bir bilgisayar ise belki sitesinde driverleri vardır.Tabi modelini bilmeniz lazım.
  • quote:

arkadaşlar bilgisayarıma format attım fakat bazı driverlerım yok internettente bulamadım nasıl yükleyebilirim cdside yok bulamadım nette lütfen yardım istiyorum bilenlerden

Bu yazdıklarınıza bakacak olursak Sarı Çizmeli Mehmet Ağa'nın sürücülerini bile arıyor olabilirsiniz. Yapacağınız şey; anakart, ekran kartı, ve varsa diğer donanımlarınızın tam model isimlerini ve varsa revizyonlarını söylemek. Bunları da kasanın içinden ya da notebook ise bilgisayarın altındaki model ve service tag larından yapabilirsiniz. Biz de size gerekli linkleri bulur veririz. Bu arada hangi işletim sistemini kurduğunuzda önemli. Onu da belirtirsiniz.
  • arkadşlar çok sağolun bilgisayar toplama ve anakrt ekran kartı ses kartı bunların modelini nasıl öğrenebilirim acaba ona göre sizede söleyim işlemtim sistemi xp
  • quote:

arkadşlar çok sağolun bilgisayar toplama ve anakrt ekran kartı ses kartı bunların modelini nasıl öğrenebilirim acaba ona göre sizede söleyim işlemtim sistemi xp

Everest programını yükleyin orda bütün bilgileri bulabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shelton1392

quote:

arkadşlar çok sağolun bilgisayar toplama ve anakrt ekran kartı ses kartı bunların modelini nasıl öğrenebilirim acaba ona göre sizede söleyim işlemtim sistemi xp

Everest programını yükleyin orda bütün bilgileri bulabilirsiniz.

eyw kardeşim yükleyip paylaşırım burdan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Format Attım PC hala çok yavaş
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Driver Scanner programını kur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.