Şimdi Ara

format attıktan sonra google chrome sayfaları çok geç açıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iyi geceler öncelikle sorunum şu:

chrome bir sayfayı 20 saniyede açıyor neredeyse ve açtığında da çok takılıyor. formattan sonra böyle oldu shock wawe yi de yükledim. adobe flash player da yüklü. adobeyi sonraadan kaldrdım hala geç açıyor. bu yazıları yazarken bile yazdığım yazılar ekrana geç geç birikerek birden geliyor. sizde de aynı sorun oluyor mu? rica ederim kurtarın beni şu illet durumdan...

• dns yi ayarladın mı
  • a.g.r.e.s.i.f A kullanıcısına yanıt
    hayır kaça ayarlamamam lazım? dnsden olduğunu sanmıyorum ama.
  • 8.8.8.8 yada araştır daha değişik dns lerde mevcut
  • a.g.r.e.s.i.f A kullanıcısına yanıt
    8888 8844 de ayarladım sonra onardım. biraz hızlandı gibi sanki. sen bu işi biliyorsun sevgili kardeşim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: melo06

8888 8844 de ayarladım sonra onardım. biraz hızlandı gibi sanki. sen bu işi biliyorsun sevgili kardeşim :)

bir de 208.67.222.222/208.67.220.220 dene. google dns kullanınca google yavaşlıyordu nedense. bunu yaptım düzeldi
  • oguz298 kullanıcısına yanıt
    dns yi otomatik aldığımda daha yavaştı. ayarlayınca düzeliyor. pc çok hızlı dosyalarımı falan düzgünce açıyor ama tarayıcı yavaştı. teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sorununun çözüldüğüne sevindim. format sonrası ilk ayarladığım dns dir.
  • sorun hala devam ediyor ne yazık ki. biraz araştırma yaptım sanırım google chrome eklentileri sebep oluyor işe aramaz eklentileri kaldırmak lazım sanırım. mesela shockvawe gibi eklentiler oyun falan oynamıyorsanız netten çok gereksizmiş diyorlar. sorunu çözebilen arkadaşların tavsiyelerini bekliyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.