Şimdi Ara

Format attığım halde gitmeyen virüs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pc son 1ayda virüsden dolayı acayip kasmaya ve takılmaya başladı ve deepfreeze olmadığı halde pc formattan sonraki haline dönüyo mesela dns yapıyorum resleyince normale dönüyo nasıl kurtulabilirim bu virüsten ve önceden ctrl ve regediti açamıoydum sonra nette bi kaç araştırmaylşa çözmüştüm.

Orijinalden alıntı: KaRioMa

Arkadaşlar pc son 1ayda virüsden dolayı acayip kasmaya ve takılmaya başladı ve deepfreeze olmadığı halde pc formattan sonraki haline dönüyo mesela dns yapıyorum resleyince normale dönüyo nasıl kurtulabilirim bu virüsten ve önceden ctrl ve regediti açamıoydum sonra nette bi kaç araştırmaylşa çözmüştüm.

Güvenli modda Combofix kullanın. Zararlı yazılımlar neden olur genelde buna. Combofix etkili olabilir. Malware byte anti malware de kullanabilirsiniz ikinci bir seçenek. Diğer bir seçenek olarak da Spyware doctor antivirüs öneririm. Bunun yerine Kaspersky de olabilir.

Ahmet Teke ||| Flickr
    @@@ || Olympus OM-D E-M5 || Olympus 45/1.8 || Lumix 14/2.5 || @@@

• sen sadece kurulum yapıuyorsun diskleri biçimlendirmiyorsun ondan oluyor. kurarken yeni kurlumus eçip tüm hardidkerli biçimlendirceksin o zaman düzelir

Lenovo IdeaPad Z580 Kullanıcılar Platformu

Lenovo Z580-59347084 8 GB Ram 1 TB HDD NVİDİA GT635M
  • tahminimce harddiskinizi parçalra ayırdınız fakat format atarken sadece bir bölümüne attınız.
    tamamını formatlayın

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.