Arkadaşlar format attığımda fotoğraftaki gibi bi sorunla karşılaştım nasıl çözebilirim
upup
güncell
quote:
Orijinalden alıntı: sangeood
Arkadaşlar format attığımda fotoğraftaki gibi bi sorunla karşılaştım nasıl çözebilirim
Bugün sanki aynı konulara cevap veriyormuşum gibi bir his var içimde. :)
Eğer hard diskin de bir sorun yoksa. Format için kullandığın dvd yada usb'den kurmak için kullandığın window işletim sistemi eksik inmiş olabilir. Yeni bir windows kurulum dvd'si bul netten indir onunla yeniden format atıp bilgisayarına girmeyi dene. Hatta formattan önce o dvd içine girip başlatı onarmayı bir dene belki ilk kurduğun dvd'nin eksik dosyalarını yükleyerek bilgisayarın açılışını düzeltebilir.
Eğer bunları yaptıktan sonra yine olmazsa hard diskinde sorun olma ihtimalini düşünebiliriz.
bootta hatalı işlem var. ya formatta bir şeyleri yanlış yapıyorsun ya yükleme yaptığın kurulumda sorun var yada hd problemi. windowsu f8 ile onarım modunda başlat. bootu onarmayı denesin sistem sorunun büyük ihtimal çözülür.
Hocam ilk kez format atmayı deniyorum birşeyleri yanlış yapma ihtimalim oldukça yüksek bilirsiniz ne yapmam gerektiğinide pek bilmiyorum açıkcası