Şimdi Ara

Format atılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar. casper nirvana nb 15.6 markalı dizüstü bilgisayarıma format atamıyorum. format sonrası bu hataları alıyorum. bios sistemi uefi bios ve hard diskte silinmeyen bir bölüm mevcut. windows 7 home premium kurmak istiyorum. bunun sorunu nedir ne yapabilirim acil yardımm
     Format atılmıyor Format atılmıyor

• Saçma olacak ama pardus kurmayı dene tüm harddiski biçimlendirerek sonra windows kurmayı dene bakalım. Bende de format atılmıyordu pardus kullanayım bari diyip pardus kurmuştum sonrasında pardusta sıkıntı çıkınca windowsa dönmeyi denemiş ve başarmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadosans1

merhabalar. casper nirvana nb 15.6 markalı dizüstü bilgisayarıma format atamıyorum. format sonrası bu hataları alıyorum. bios sistemi uefi bios ve hard diskte silinmeyen bir bölüm mevcut. windows 7 home premium kurmak istiyorum. bunun sorunu nedir ne yapabilirim acil yardımm
     Format atılmıyor Format atılmıyor

Windows Xp cd takıp kurulumunu başlat. Disk yapılandırması ekranında tüm partitionları sil. Sonra win7 dvd takıp kurulumuna başla.

• Format sonramı yükleme tamamlanıyor kısmından sonra mavi ekran hatası alıyorum biri yardımcı olsun lutfen :(
     Format atılmıyor Format atılmıyor Format atılmıyor Format atılmıyor Format atılmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşım öncelikle Ram belleği ve hdd yi test edin . Hiren's boot cd si ile testleri yapabilirsiniz.
  • düz xp cdsi mavi ekran hatası verir sata driverlar entegrali bir cd kullanmalısın hardiskinin tüm bölümlerini silmen lazım yoksa yüklemede hata almaya devam ediceksin.

1. seçenek sata entegreli XP cdsi kullanmak
    2. yöntem ubuntu cdsi kullanmak ( linüx farklı bir format biçimi kullanıyor tüm bölümleri silmene yardımcı olacaktır)
    3.yöntem Windows 8.1 update 1 işletim sistemini usb ye koyup usbden format atmak (işe yarar diye düşünüyorum) Windows xp ile 7 artık çöp Microsoft bu sistemlere destek vermeyi bıraktı. en kararlı sistem 8.1

En güncel sürücülerin yüklenmesi :

1. Öncelikle Windows 8.1 update 1 işletim sistemini laptopunuza temiz bir format ile kurun.
    2. Kurulumu tamamlarken hızlı ayarları kullan seçeneği geldiğinde bu seçeneği seçmeyin
    3. Özel ayarları kullanı seçin ve Windows update ile beraber Windows sürücülerini otamatik olarak yükle seçeneklerini kapatın
    4. denetim masasını açın arama kutusuna windows update yazın. güncelleştirmeleri denetleyin.
    5. güncelleştirmeler den yalnızca intel sürücüsünü kurun. amd yada nvidiayı updateden kurmayın bu sürücüyü kendi ana sitesinden kurun.
    6. ekran kartının ana sitesinden modeline uygun olan en güncel sürücüyü indir

sonuç en güncel işletim sistemi ve sürücülerini sorunsuz şekilde çalıştırabileceksiniz kalan sürücüler için slim driver veya driver pack solution öneririm

bu kadar kolay gelsin... saygılarımla...

dip not : laptoptan en iyi performansı alabilmeniz için ben size Windows 8.1 Update 1 yüklemenizi öneririm Windows 8 den daha iyi ve kararlıdır.

Windows 8.1 Update 1 iso : bu linkten indirmeni tavsiye ederim hem hızlı iner hem güvenli :

https://mega.co.nz/#!w8...pI2cG5oeOeJSZBjp9VvjCZQ

rar şifresi : cibril

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.