Şimdi Ara

format atılan bilgileri geri getirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba dikkatimin dağıldığı bir an flash belleğe format atacağıma d sürücüsüne format attım(hızlı biçimlendir ile) içinde 3 yaşındaki oğlumun çok değerli resimleri vardı. Forumlardan araştırdım EaseUS: Free Data Recovery programının full ile tarattim tüm dosyaları görünce d nin üzerine kurtar dedim kurtardı ama resimlerin hiç biri açılmadı bu açılmayan resimleri c ye taşıyıp d yi silip 2 recovery programı (biri recova diğerini anımsayamadım) ile taradım bu sefer de ilk kurtardığım açılmayan resimleri buldular yani onlarda açılmadı. Benim hatam d deki silinen dosyaları tekrar d ye kurtarmak oldu anladığım kadarıyla. Benim yardım beklediğim konu bu resimleri bu saatten sonra tekrar kurtara bilir miyim bir bilgisayar teknisyenine versen çözüm bulabilir mi.d sürücüsü full doluydu. Bilgisayar lenovo z 580. Teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir2011 -- 18 Mart 2014; 7:47:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kullandığınız program, bu konudaki en iyi program. Tekrar D yi komple taratmanızı. Bulunanları C ye almanızı öneririm. Bunun haricinde yapabileceğiniz bişey yok.
    Hep derin, yedek can kurtarır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • D den silinen resimleri tekrar D ye kurtar dediğinizden oluyor bu, dosyaların üzerine yazmışsınız, farklı bir hdd e kurtarmanız gerekiyordu. üzerine yazdıkça kurtarılma oranı düşer.
  • Emir2011 kullanıcısına yanıt
    R-Studio Network Edition deneyin.
  • BEnim başıma iki kere geldi, ne kadar ugrastıysam geri getiremedim, en son bilgisayarcıya yaptırdım, 400 gb için 175 tl ödemiştim.
  • evet bende farkına vardım meğer kurtarmayı kurtarmaya çalıştığın diske yapmıyacakmışsın ben böyle bir şey yapmazdım ama iş işten geçti 24 saat uykusuzdum onun etkisi oldu R-Studio Network Edition ve seagate nde bir programı varmış 2sini eve gidince deneyecem. acaba bununla ilgili profosyonel bir yardım alabilir miyim yani benden farklı birşey yapıla bilir mi bir faydası olur mu cevap yazan arkadaşlara teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir2011 -- 18 Mart 2014; 16:45:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkan713 kullanıcısına yanıt
    sizin durumda benim gibi mi oldu ve nerde yaptırdınız bu işlemi bende para vermeye razıyım çünkü bu fotoğraflar paha biçilemez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emir2011 kullanıcısına yanıt
    Benim hdd yi arkadaş masaya vurmuştu, açılıyodu ama dosyalar görünmüyodu sadece. bende denediğiniz programlarla geri getiririm deyip format attım, programlar dosyaları buldu ama % '1 'i açılıyodu (bende aynı diske çıkarttım malesef) . ben kadıköyde yazıcıoğlu işhanında yaptırdım da siz ADana dasınız (bende osmaniyeliyim) çakmak plazada bu işi yapanlar var Adanada. Geçmiş olsun
  • Bu arada bana dedikleri kadarıyla hdd nin girişinde bi kısım varmış, onu yenisiyle değiştirdikten sonra kurtarabiliyolarmış yani sadece programla yapmıyorlar. elinizde kullanmadıgınız yada bozuk bi harddisk varsa bence götürün. sıfır malzeme alıp size ödetmektense elinizdeki değerlenmiş olur. yaptırdıktan sonra bilgi verirseniz seviniriz.
  • bilmiyorum ki bu çakmak plazada bu işi yapabilecek nitelikte elaman var mıdır eğer bilgisi olan varsa veya türkiyenin herhangi bir ilinde bu işin ustası varsa gönderebilirim de. Yeter ki birazını olsun kurtarayım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim başıma benzer bir olay gelmişti bir çok program denemiştim içlerinde en iyi seagate file recovery 2 programı işe yaramıştı. Bir de bunu denemenizi öneririm. Ve sakın tekrar D sürücüsüne kurtarılanları kaydettirmeye çalışmayın ya da D ye herhangi bir dosya kopyalamayın.
    Ben de Adanadayım bu arada. Yardımcı olmak isterim ama benim de yapacağım bu programları kullanmak olur sadece...
  • d. diskinden kurtardığını d. ye yazamazsın program yazmaz zaten Recover My Files adlı programı yükle hdd boyutuna sisteminin hızına bağlı olarak on saaat dahi sürebilir taraması onla bak
  • teşekkürler arkadaşlar şuan r studio ile taratiyorum sonra da diğer programları deneyecem sonucu burdan yazarım umarım boşa uğraşmı yorumdur iyi geceler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • er türk kullanıcısına yanıt
    benim kullandığım program yazdı ve hiçbir uyarıda vermedi verse kendime gelirdim ve yapmazdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 6 7 ayrı recovery programı taratmalarımda aldığım sonuç maalesef ki sıfır:( bilişimci bir arkadaşla yaptığım görüşme sonucu verileri kurtaramıyacagim bilgisine ulaştım. konuyla ilgili sosyal bir mesaj vererek bitiriyorum:) Asla ve asla önemli verilerinizi tek kaynakta depolamayın ve olurda sürücünüzü yanlışlıkla formatlarsanız o sürücüye asla dosya kaydetmeyin ve kurtarmayı farklı bir sürücüye yapın yardım etmeye çalışan tüm arkadaşlara teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir2011 -- 21 Mart 2014; 11:58:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.