Şimdi Ara

Format atarken yanlışlıkla C yi sildim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi format atarken yanlışlıkla c yi sildim ve mecburen d kurmak zorunda kaldım şimdi ben cyi nasıl bulup tekrar üzerine format atarım ? zaten 500 gb diskim var 100 gb c ye ayırmıştım kalannıda d yardımcı olurmusunuz lütfen açıklamalı yazınki anlim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Orijinalden alıntı: yakko_22

Slm arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi format atarken yanlışlıkla c yi sildim ve mecburen d kurmak zorunda kaldım şimdi ben cyi nasıl bulup tekrar üzerine format atarım ? zaten 500 gb diskim var 100 gb c ye ayırmıştım kalannıda d yardımcı olurmusunuz lütfen açıklamalı yazınki anlim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

disk yöneticisine gir c ye sağ tıkla harflendir düzelcektir

Dell Inspiron 15 7567 Core i7-7700HQ + Samsung 970 Evo 1TB
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

quote:

Orijinalden alıntı: yakko_22

Slm arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi format atarken yanlışlıkla c yi sildim ve mecburen d kurmak zorunda kaldım şimdi ben cyi nasıl bulup tekrar üzerine format atarım ? zaten 500 gb diskim var 100 gb c ye ayırmıştım kalannıda d yardımcı olurmusunuz lütfen açıklamalı yazınki anlim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

disk yöneticisine gir c ye sağ tıkla harflendir düzelcektir

abi w 7 ultimate kullanıyorum nerde o dediğiniz disk yöneticisi
  • Bilgisayarım/Sağ Tuş/Yönet/Disk Yönetimi yoluyla hard disk bölümlerine ulaşabilirsiniz.Sağ tarafta harf atanmamış bölümün üzerine gelip sağ tuşlayın.Açılan menüden Biçimlendir'i seçerek bölümü biçimlendirin.
    Eğer yeniden format atacaksanız bu işlemleri kurulum ekranında da yapabilirsiniz.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.