Şimdi Ara

Format Atarken Hata (SXS.DLL) !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sabah bilgisayara format atıyordum. winxp cd yi yerleştirdim,windowsun kurulu olduğu c yi sildim yeni bir bölüm yarattım ve oraya winxp kuruyordum. biçimlendirme felan filan derken bilgisayar rest çekti ve windows xp kurulumuna geçti. ve kurulurken aşağıdaki hatayı aldım.

quote:

Sistem Kur Günlüğü-(C:\WINDOWS\setuperr.log)

Hata:
    SXS.DLL:"G:\l386\asms\6000\MSTF\VCRTL\VCRTL.MAN"
    yayılma ya da ilke dosyasının 11 satırında söz dizim hatası
    Hata:
    Installation Failed: G:\l386\asms.Error Message:
    Bileşenin dosyası, bileşenin listesinde bulunan doğrulama bilgisiyle eşleşmiyor.
    Önemli Hata:
    Windows kurulumunun devam etmesi için gereken bileşenlerden biri yüklenemedi.Bileşenin dosyası, bileşenin listesinde bulunan doğrulama bilgisiyle eşleşmiyor.

Daha sonra yeniden yüklemeyi denedim bu sefer de dbgeng.dll ve winntbbu.dll dosyaları cd den okunamadı diye uyardı. bende o dosyaları geçip yüklemesini istedim. yeniden kuruluma geçtiği zaman yine aynı hatayı verdi. Sorun acaba xp cd sinden olabilirmmi ya da cd room bolzulmuş olabilirmi. Yardımınız gerek!
    (bu arada winxp professional kuuruyordum)

CD room bozuk ise nasıl yüklicem. cd room u değiştirsem bile windows kurulu değil cd room driverı yüklenmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arkabisrem -- 7 Mayıs 2008; 12:10:40 >

• eğer bulabilirsen başka bi xp cd si ile dene. Eğer cd-romdan şüpheleniyosan bi arkadaşının cd-romunu tak öyle dene cd-romlar driver gerektirmez. direk eski cd-rom gibi çalışır. Hiç bi sorun çıkmaz. Hatta DVD bile taksan olur.....
  • cd-rom'da sorun olacağını zannetmiyorum.Farklı bir xp cd'si ile dene.Yine aynı hata ile karşılaşırsan
    buraya yaz.Sorununa çözüm bulmaya çalışırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßy Spécops. -- 7 Mayıs 2008; 15:21:22 >
  • hocam format attığın xp cd si bozuk dizim hatası verdiğine göre kesinlikle sorun cd de
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßy Spécops.

cd-rom'da sorun olacağını zannetmiyorum.Farklı bir xp cd'si ile dene.Yine aynı hata ile karşılaşırsan
    buraya yaz.Sorununa çözüm bulmaya çalışırız.

quote:

cd-rom'da sorun olacağını zannetmiyorum.Farklı bir xp cd'si ile dene.Yine aynı hata ile karşılaşırsan
    buraya yaz.Sorununa çözüm bulmaya çalışırız

başka bir cd ile denedim yine olmadı . aynı hatayı verdi. zaten benim cd room bazen açılmıyodu sorunları vardı. bende servise götürdüm. artık yaparlar orda bugün alıcam. ilgilendiğiniz için saolun. :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.