Şimdi Ara

Format atamıyorum microsoft corporation yazısında takılı kalıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok zor durumdayım dvd yeri bozulmuş dvd den format atamadım gittim usbye format şeyi yükletttim bilgisayarcıya. Eve geldim format atmaya çalışıyorum biostan olmadı normal flashın içini açıp setupa bastım yükleme başladı dosyalar genişletiliyor’dayken tekrar başlatmaya çalıştı pcyi ama microsof corporation yazısında takıldıkaldı pcyi kapattım geri açtım gene takıldı en son formatı iptal ettim pc açıldı. Tekrar formatı başlattım gene aynı yazıda takıldı kaldı ben nasıl format atacağım bu bilgisayara

(Format atma sebebim keyboard stuck hatası. Oyun oynayamıyorum shift tuşu basılı kalmış gibi davranıyor ama klavyeden tuşları çıkardım hiçbi sorun yok ben de yazılımsal demek ki diye format deniyordum)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Laptop olduğunu farz ederek konuşuyorum. Yapışkan tuşlar kapalı mı? Bilgisayarında daha önce görmediğin adı saçma sapan olan bir program var mı? Shift tuşlarına hem sağ hem sol sertçe basmayı denedin mi? Belki cidden basılı kalmıştır. Klavyeyi çıkarıp başka bir klavye takmayı deneyebilirsin..

İndirdiğin Windows iso su eksik yada bozuk olabilir başka bir tane indirmeni tavsiye ederim tercihen başka bir usb ile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.