Şimdi Ara

FORMAT ATAMIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu çözümebir çare bulun lütfen 2 gündür kafayı yemek üzereyim
    şirkete masaüstü pc geldi pro2000 marka ama içi toplama msı malzemeleri var sorunum şu win 7 kurmak istiyorum cd den boot edilir seciyorum onyukleme yanı loading files .... o beyaz serit doluyor sonra starting windows diyor bunu dedikten sonra siyah ekranda kalıor kurulum ekranına yanı hard disk ayıracagım bolume kadar gelemıorum _ şu işaret sureklı yanıpsönüyo

xp de ise sürücüleri denetliyor ondan sonra yine siyah ekranda kalıor suruculerı denetlerken hıc bır hata vermıyor bu neden olabılır.
    anakart üzerine baglı butun usb baglantı soketlerını cıkardım ama yine olmuo yine olmuo
    çok acil yardım istiyorum işten kovulmak üzereyim desem yeridir lütfenn
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

<3 <3 <3 FENERBAHÇEM <3<3<3

• Siyah Ekranda Bekleme süresi Başıma Gelmişti 1-2 kez reset attım sorun devam edince yine aynı siyah ekranda kalınca dışarı çıkıp yarım saat sonra geldiğimde kurulum ekranına geçmişti sorun cd-romdan kaynaklanıyordu cd-rom değiştirip tekrar deneyin veya usb den format atmayı deneyin..

Orijinalden alıntı: ExeLance2012

Siyah Ekranda Bekleme süresi Başıma Gelmişti 1-2 kez reset attım sorun devam edince yine aynı siyah ekranda kalınca dışarı çıkıp yarım saat sonra geldiğimde kurulum ekranına geçmişti sorun cd-romdan kaynaklanıyordu cd-rom değiştirip tekrar deneyin veya usb den format atmayı deneyin..

sıyah ekranda en fazla 10 - 15 dk bekledim cd rom değiştirdim yine gecemedim sıyah ekranı ama birde usbden formatı deneyim peki sata driver ından kaynaklanan bi problem olma ihtimali varmıdır?

• zannetmiyorum usb formatı dene olmazsa harddisk bozulmuştur (tahmin)

Orijinalden alıntı: ExeLance2012

zannetmiyorum usb formatı dene olmazsa harddisk bozulmuştur (tahmin)

harddiski baska bi pcye takıp biçimlendirdim ve saglıklı birsekılde çalışıo o sıkıntıda var yanı baska bi pc den acronıs ıle clone disk yaptım yine yemedi siyah ekranı gecemıyorum valla patron bupc bugun bıtmezse yarın gelme işe dedi kafayı sıyırcam az kaldı cevapların için teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mp3 playera format atmak?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.