Şimdi Ara

Formasına Meireles yazdıracak olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Transfere artık resmileşti gözüyle bakıyorum. Bugüne kadar yanlış hatırlamıyorsam sadece Pvh ve Alex yazdırdım forma arkasına. Onun dışında hiçbir formamda bir şey yazılı değil. Halı sahalarda ya da 1.5 sene -sanırım- önce gittiğim kulüpte falan hep orta saha oynamayı sevdiğim için Meireles yazdırmayı planlıyorum. Emre yazdıracaktım geçen sene fakat insanlar ismim Emre zanneder diye yapamadım. Gerçi zaten diğer ismim Emre ama tam o Emre Belözoğlu'nu vurgulamaz diye yazdırmamıştım. Sonuç olarak yıllar sonra takıma üst düzey yabancı bir orta saha geldi ve sanıyorum 8 numarayı giyecek, boş çünkü. Var mı yazdırmayı düşünen benden başka?

• Ben Kuyt yazdırmayı düşünüyorum.Aslında güzel bir düşünce gelirse başka bir şey de yazdırabilirim;

4
    Ever

Gibi
  • ben

1
    Omre bedel

yazdircam. sakin yurutmeyin istanbuldakiler pisti olmayalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben isim yazdırmayı düşünmüyorum. formaya pazar forması havası katıyor bence. ( parantez içinde de yazıyorum bence )

ancak şunu düşünüyorum. Çubuklu formamızın yaka kısmında 'Son sözümüz fenerbahçe ' yazıyor. Aynı font ile aynı puntolarda az altına Şereftir seni sevmek, sana kanaryam demek, bu sevdamız ölene dek sürecek. Yazdırmayı düşünüyorum.
  • köyt yazdırcaktım ama bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro.

Transfere artık resmileşti gözüyle bakıyorum. Bugüne kadar yanlış hatırlamıyorsam sadece Pvh ve Alex yazdırdım forma arkasına. Onun dışında hiçbir formamda bir şey yazılı değil. Halı sahalarda ya da 1.5 sene -sanırım- önce gittiğim kulüpte falan hep orta saha oynamayı sevdiğim için Meireles yazdırmayı planlıyorum. Emre yazdıracaktım geçen sene fakat insanlar ismim Emre zanneder diye yapamadım. Gerçi zaten diğer ismim Emre ama tam o Emre Belözoğlu'nu vurgulamaz diye yazdırmamıştım. Sonuç olarak yıllar sonra takıma üst düzey yabancı bir orta saha geldi ve sanıyorum 8 numarayı giyecek, boş çünkü. Var mı yazdırmayı düşünen benden başka?

Hiç bir formama isim yazdırmadım. Bu sefer bi değişiklik yapıp Meireles ismini yazdırıcam. Atem totem ben seni

• Ben Alex yazın demiştim ama dünkü maç yaptığı hareketten sonra vazgeçtim Sow yazın diye mail attım inşallah takarlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galatasaray'da Okuyan Var Mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben Alex yazın demiştim ama dünkü maç yaptığı hareketten sonra vazgeçtim Sow yazın diye mail attım inşallah takarlar.
  • Gölge Kanarya formama Kuyt , Beyaz Arma formaya da Meireles yazdıracam
  • Ben.
  • Gölgeye isim yazdırmamıştım muhtemelen ona Meireles yazdırır; arma alınca da Kuyt yazdırırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Undress Me Everywhere

Ben Alex yazın demiştim ama dünkü maç yaptığı hareketten sonra vazgeçtim Sow yazın diye mail attım inşallah takarlar.

dünkü maç ne yaptı ?
  • yarın gölge kanarya formama yazdıracağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moonstar1907

quote:

Orijinalden alıntı: Undress Me Everywhere

Ben Alex yazın demiştim ama dünkü maç yaptığı hareketten sonra vazgeçtim Sow yazın diye mail attım inşallah takarlar.

dünkü maç ne yaptı ?

Oyundan çıkarken Aykut Kocaman'ın yüzüne bakmaması terbiyesizlikti. Hep Alex'i savunuyordum ama gözümden düştü bu hareketiyle.
  • 7

SCHUMACHER
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.