Bildirim
Forma Satışı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: -GaFFe-
12 Numara @12numaraorg
Lansman tarihinden bu yana bir rekor
kırılarak tüm bayiler dahil 105.000 adet
FORMA SATIŞI GERÇEKLEŞMİŞTİR!
Bende bunu yazacaktım 3-4 günde 50 bin satıp sevinenlere gelsin
Kaynağa güveni olmayanlarda 12numaranın yönetimin kendi kurduğu taraftar platformu olduğunu bilsin
_____________________________ -
Dogru mu bilmiyorum ama Galatasaray yanilmiyorsam 2 gunde 46.000 satmisti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Miroslav StochFenerbahçe suç örgütü üyesi -
daha durun la biz almadık ben 1 hafta bekliyorum ki millet yorum yapsın alanlar diye birde bnm gibi öğrenciler ayın 7 sini bekliyor malum kredi yatıcak
-
105 bin mi oha Fenerbahçe :D Bende alıcam çubuklu inş. _____________________________ -
quote:
D3XTER
Kusura bakma ama forma almayla büyük olunmuyor.Ben bu sayıyada inanmıyorum ama neyse._____________________________ -
Daha ben almadım
yuh ne çabuk ya..
_____________________________ AMD Ryzen 5 3600 + Scythe Fuma 2 | MSI B450 Tomahawk MAX | Sapphire Nitro+ 5700 XT 8gb | G.SKill Trident Z Neo 8x2gb ddr4 3600 mhz CL16 | LG 27GL850-B 27" UltraGear QHD 144hz Nano IPS HDR10 1ms | Samsung 970 Evo Plus | Cooler Master MB511 650w 80+| Plantronics RIG 500 PRO 50mm | Corsair K68 | SteelSeries Rival 710 | SteelSeries Qck Heavy Large -
quote:
Orijinalden alıntı: PossoPazzo
quote:
D3XTER
Kusura bakma ama forma almayla büyük olunmuyor.Ben bu sayıyada inanmıyorum ama neyse.
Siz neye inanıyorsunuz ben anlamadım biri çıksa gs sattı 105bin dese muhaha zuhaha giflerini görürdük_____________________________ Bazıları sadece Arap'a müslüman -
quote:
LeCola
Resmi bir link ver,inanayım ama 12numara'nın paylaştığına sizin bile inanmanız lazım._____________________________ -
Buna kim inanır? KADİR İNANIR,
12numara=antu hiç bir fark yok gözümde._____________________________ -
+1 ekleyin bakim oraya
quote:
quote:
LeCola
Resmi bir link ver,inanayım ama 12numara'nın paylaştığına sizin bile inanmanız lazım.
Galatasaray 41 bin kombine satıldı diye resmi açıklama yaptı mı? Herkes inanıyor ama_____________________________ Hate me but do not pity me -
quote:
quote:
LeCola
Resmi bir link ver,inanayım ama 12numara'nın paylaştığına sizin bile inanmanız lazım.
12numara dediğin oluşum yönetim tarafından oluşturuldu ve bazen resmi siteden bile önce bazı haberleri verir. Bugün Feneriumlara gidenler o sıkışıklığı ve uzun kasa kuyruklarınıda gördü zaten, Stadın altındaki Feneriumda zaten izdiham olmuş._____________________________ -
quote:
Paşa Hazretleri
Siz ona inanıyorsanız,bizimde ona inanmaya hakkımız var,yukarda arkadaş yazmış fenerbahçe taraftarı en büyük olduğunu göstermiş o zaman kombineye bakarsak en büyük biziz
quote:
quote:
Paşa Hazretleri
Siz ona inanıyorsanız,bizimde ona inanmaya hakkımız var,yukarda arkadaş yazmış fenerbahçe taraftarı en büyük olduğunu göstermiş o zaman kombineye bakarsak en büyük biziz
En büyük/2'siniz, kombineleriniz yarı fiyatımız
-
quote:
quote:
Paşa Hazretleri
Kombine rakamımız dün itibari ile 31.150 oldu. (Kaynak Ömer Temelli) Sezon başlangıcına kadar satışlar devam edecek yönetim satışları 35 binde kesmezse kim büyük görücez
Kendine bir tatil yeri seç iyi olur.Sözün doğrusuda öyle değil.
quote:
quote:
D3XTER
Kusura bakma ama forma almayla büyük olunmuyor.Ben bu sayıyada inanmıyorum ama neyse.
Ama sen inanmayınca çok üzüldük biz._____________________________ -
quote:
quote:
-GaFFe-
Kendine bir tatil yeri seç iyi olur.Sözün doğrusuda öyle değil.
Hakkaten değil kafa gitti :)
Benzer içerikler
- fenerbahçe forvetleri son 10 yıl
- flashscore oranı düşen maçlar
- sarı lacivert takımlar
- dünyanın en büyük spor kulübü
- fenerbahçe kombine fiyatları 2027
- messi ronaldo satranç
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler