Bildirim
Forma neden bu kadar pahalı oldu ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Şaka maka isim de yazdırıcaz, 150 liraya forma almış olucaz. -
5 isimli forma = kale arkası öğrenci kombinesi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kumaş kalitesi yükseltildiği için forma fiyatları da arttı dediler .
-
Çünkü formalar daha iyi artık, Avrupa devlerinin formaları 130 euro falan. -
quote:
Orijinalden alıntı: GencayA
Çünkü formalar daha iyi artık, Avrupa devlerinin formaları 130 euro falan.
valla hepsi yalan gecen sene beyaz formayi aldim hep yirtildi reklam kismi hic giymedim aslinda
formanın kumaşı falan cidden kaliteli kesimleri falan süper
denememişsin belli konuşuyosun boş boş
yok inönüyü neden yıkmışlar falan -
quote:
Orijinalden alıntı: saimertug
formanın kumaşı falan cidden kaliteli kesimleri falan süper
denememişsin belli konuşuyosun boş boş
yok inönüyü neden yıkmışlar falan
Ne kadar kalite yok o teknoloji deseler hikaye hep para dönüyor beşiktaş forması demeye dilim varmıyor siyah forma beyaz forma felan beşiktaş değil vodafone forması olmuş sanki -
quote:
Orijinalden alıntı: celo55
quote:
valla hepsi yalan gecen sene beyaz formayi aldim hep yirtildi reklam kismi hic giymedim aslinda
Geçen sene beyaz formamız yoktu.
quote:
Orijinalden alıntı: Ecthelion9
quote:
quote:
Nasıl yoktu beyaz derken çubuklu diyorum ama arka planı beyazdı full hocam iç saha olması lazım -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Ecthelion9
quote:
quote:
Nasıl yoktu beyaz derken çubuklu diyorum ama arka planı beyazdı full hocam iç saha olması lazım
Çubuklu,gri ve siyah vardı. Çubukluyu kastediyorsan tamam hocam. Formalara gelince gidip inceledim kırmızıyı aldım. Kesinlikle çok beğendim kumaşı farklı önceki formalarımıza göre. Eğer gidip görmemişseniz yakından bakın derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bırakın pintiliği de gidin forma alın, milyar TL verip telefon alıyorsunuz 27 TL de fazla verin bir defa da bir şey olmaz.
O kadar şirket sponsor olup milyon dolarlar veriyorsa,başkan ve yönetim kurulu iyi kötü ceplerinden kulübe para akıtıyorlarsa 10 gün sigara içmeyin,1 hafta bi yerde çalışın bi şekilde alın o formayı -
quote:
Orijinalden alıntı: Taarin
O kadar şirket sponsor olup milyon dolarlar veriyorsa,başkan ve yönetim kurulu iyi kötü ceplerinden kulübe para akıtıyorlarsa 10 gün sigara içmeyin,1 hafta bi yerde çalışın bi şekilde alın o formayı
Ne kadar beğenmesemde alayım bari bitane yapcak bise yok -
Dün kırmızı formayı denedim de gerçekten çok kaliteli yanlız. Kırmızı alacağım büyük ihtimalle.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X