Şimdi Ara

forklift lastiği yorumları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Forklift Lastikleri genel kullanım amaçına göre terch edilmesi gereken bir çok ebat ve Forklift Lastik Markaları vardır. İlk olarak Dolgu Forklift Lastikleri ve Havalı Forklift Lastiği olarak iki ye ayrılmaktadır.

    DOLGU FORKLİFT LASTİKLERİ

    Genellikle Dolgu Forklift Lastikleri Ağır sanayi ve düz zemini olan işletmelerin tercih ettiği ürün segmentidir.Ancak ülkemizde diğer havalı lastiklerin tamir maliyetleri ve iş kaybından dolayıda daha fazla tercih edilmektedir.Ancak Havalı Forklift Lastiklerine nazaran Dolgu Olan Forklift Lastikleri yaklaşık 3 kat kullanılan teknoloji ve üretiminde kullanılan kağuçuk ve malzemesinden dolayı fiyatı yüksektir.

    HAVALI FORKLİFT LASTİKLERİ

    Ebat ve Boyutuna göre fiyatlandırılır.Bu tip Forklift Lastikleri İç Lastikli kullanım ve Tubless/Radial olarak kullanılmaktadır.

    Radial Forklift Lastikleri Esnekliği ve Sağlamlığından dolayı tercih edilir ancak Maliyeti çok yüksektir.Genele olarakta İç Lastikli dedğimiz Bias Tipi Forklift Lastiği Fiyatları düşük maliyetinden dolayı en çok tercih edilen sınıftır.

    8 Adet Forklift Lastiği Markalarımızla siz Müşterilerimizin ihtiyaçlarınıza ve bütceniz dahilinde en doğru ürünü sunmak için 15 yıllık Forklift Lastik Bayiliklerimizle hizmet vermeye devam etmekteyiz.

    Detay lı bilgihttps://lastikportal.com.tr/c364/1/is-makinasi/forklift.html







  • Forklift Lastik Fiyatları bilgi almak için bu sitemizi inceleyebilirsiniz



    https://lastikportal.com.tr/c364/1/is-makinasi/forklift.html





    forklift lastiği yorumları

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.