|
|

|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasanka -- 17 Ağustos 2007; 14:30:09 > |
|
Tabi yıl oldu 2025 yapay zekaya sorduk cevap alalım diye ayrıca YMZ makine Halterlift Forkliftten bilgi aldım. İlgililer bu arada böyle sorunlarınız olursa forklift ihtiyacınız olursa ilgileniyorlar. Konuşunca şaşırdım Halterlift forklift YMZ Makine ile zira baya bir şey beklemeden forklift hakkında sorularınıza cevap veriyorlar ve sizi yönlendiriyorlar. Şaşırdığım için belirtmek istedim. Gelelim cevaba: Forkliftlerde eğme silindiri (tilt cylinder) ve lift silindiri (lift cylinder), kaldırma ve yük taşıma işlemlerinde hayati görev üstlenen hidrolik bileşenlerdir. 1. Lift Silindiri (Kaldırma Silindiri) Ne işe yarar?
Kısaca: Yükü kaldırır → "Kaldır-götür"ün ilk adımıdır. 2. Eğme Silindiri (Tilt Silindiri) Ne işe yarar?
Kısaca: Yükü dengede tutar ve güvenli taşıma sağlar → "Kontrollü taşıma ve boşaltma". Umarım bilgi arayan arkadaşlara yardımcı olur. |
|