Şimdi Ara

.:::::::::forgotten temple:::::::::.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu forgotten temple nasıl oluo??

60lwl den sonra gidileni war bide 59we 59 dan once gidileni war. ben 60lwl den sonra olanını soruomm. sanırım bircok kişi de bilmiyordurr. nasıl oluo iceri nerden girioz. ne kadar zmn kalıoz orda. ya da orda ne kesioz naabıoz??

premium u olmayanlar katılabilio mu??

ayrıca forgotten kutuları fln warmıs nasıl oluo bunlar?? neyden dusuoo
    genel olarak bi acıklarsanız sewinirimm..

simdiden teseekurler...

• bide benm duydugumbişey var ft de yaptıgımız bugtan banlananlar olmus dogrumu
  • up::::!
  • uppp::::......... arkadaslar ewt cewap yazın lutfen
  • Lvl'ımın 1 senede 44 e gelmesi çok zor oldu ama edindiim tecrübe F9Devil'da bile yoktur inanın! Şimdi soruna gelirsek. Hiç girmeme rağmen avcumun içi gbi bilrm forgotten temple'ı. O kullandığın bütün uniqe item'ların hepsi forgotten temple'dan çıkar! Forgotten temple uyarısı çıktıında bir NPC'ye gidp bşiler yapıosn(hiç yapmadım) Oda sna bşiler sölüo. Tabii bunlar Moradonda oluo. Ondan sonra Moradonda giriş kapısını blion. Oray gidip bekle. İçeri girdiinde bir arena da olacaksın. Orada sana verilen süre zarfında tüm yaratıkları öldüreceksin. F.T.'da ex kaybetmezsin,para kaybetmezsin.... Onnarı atlıom. Orada ırkı ne olursa olsun herkesle party yapabilirsin. İşte süre bittiğinde eğer bütün yaratıkları kesebildiyseniz oradaki herkes birer Treasure Chest verilir. Bunlar Green,blue v.b. renktedirler. Bunları gidp bi yerden kırdırdıında ise karşına çok güzel şeyler çkıyor! Ama hüsranada uğryabilirsin çok düşük bir ihtimal.

• peki nasıl yaratıklar cıkar? 70lwl adamla bana cıkan yaratıklar bir mi olur aynımıdır??

yoqsa lwl ime gore mi yaratıklar cıkar? bide ordaki yaratıkları party olarak kesebiliozmu? yoqsa solylediğin arenada yanlıs ben mi warım?

tekrar saolun
  • up!!...

bişi dha saat kacta oluo bu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Doom Eternal Ancient Gods Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Donwhang Stone Cave Haritasi
    19 yıl önce açıldı
    Forgotten Temple Coin Nedir?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler tmm su son sorularada cewap werin gidecem yaw lutfen
  • ya beyler kimse bilmio mu ya 30dkk olduu
  • ????? cewap yazan yq mu ya?? kimse bilmio muu
  • Ya ezik ft de lard orc baron v.s. çok şaşırdn demi!?
  • nasıl okuosun sen yazıyı yaa adam orda herkesle başka ırkla bile party yapabilirsin demiş sen hala party yapılabilio mu diosun ala ala...
  • 32 kişi alıyo ora yani yanlız deilsin.
  • 32 kişi mi alıoo

peki o 32 kişi arasına giremessem dısarıda mı kalcamm
  • ??up
  • ewet dışarda kalacan
  • evt dısarda kalırsın bu arada iiipost kasıyosun
  • arkadaslar bişi yazmayınca konuasağı dusuo mecburen up diomm. asağıdaki konularada siz bakmıosunuz. lutfen yanlıs anlamaınn. cewaplar için tesekkurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.