60lwl den sonra gidileni war bide 59we 59 dan once gidileni war. ben 60lwl den sonra olanını soruomm. sanırım bircok kişi de bilmiyordurr. nasıl oluo iceri nerden girioz. ne kadar zmn kalıoz orda. ya da orda ne kesioz naabıoz??
ayrıca forgotten kutuları fln warmıs nasıl oluo bunlar?? neyden dusuoo genel olarak bi acıklarsanız sewinirimm..
simdiden teseekurler...
bide benm duydugumbişey var ft de yaptıgımız bugtan banlananlar olmus dogrumu
up::::!
uppp::::......... arkadaslar ewt cewap yazın lutfen
Lvl'ımın 1 senede 44 e gelmesi çok zor oldu ama edindiim tecrübe F9Devil'da bile yoktur inanın! Şimdi soruna gelirsek. Hiç girmeme rağmen avcumun içi gbi bilrm forgotten temple'ı. O kullandığın bütün uniqe item'ların hepsi forgotten temple'dan çıkar! Forgotten temple uyarısı çıktıında bir NPC'ye gidp bşiler yapıosn(hiç yapmadım) Oda sna bşiler sölüo. Tabii bunlar Moradonda oluo. Ondan sonra Moradonda giriş kapısını blion. Oray gidip bekle. İçeri girdiinde bir arena da olacaksın. Orada sana verilen süre zarfında tüm yaratıkları öldüreceksin. F.T.'da ex kaybetmezsin,para kaybetmezsin.... Onnarı atlıom. Orada ırkı ne olursa olsun herkesle party yapabilirsin. İşte süre bittiğinde eğer bütün yaratıkları kesebildiyseniz oradaki herkes birer Treasure Chest verilir. Bunlar Green,blue v.b. renktedirler. Bunları gidp bi yerden kırdırdıında ise karşına çok güzel şeyler çkıyor! Ama hüsranada uğryabilirsin çok düşük bir ihtimal.
peki nasıl yaratıklar cıkar? 70lwl adamla bana cıkan yaratıklar bir mi olur aynımıdır??
yoqsa lwl ime gore mi yaratıklar cıkar? bide ordaki yaratıkları party olarak kesebiliozmu? yoqsa solylediğin arenada yanlıs ben mi warım?