Bildirim
forexten kazanan varmı?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
hacı olay o değil. şimdi sen burda 140 lira kazanmak için 50.000 lirayı riske atıyosun. ama kaldıraçlı işlem yapmazsan forex gayet iyidir. kaldıraçlı işlemde mesela 100/1 kaldıraçta dolar %1 çıktığında senin para ikiye katlanır. ama %1 düştüğünde soğuk su içersin. "0" yani. Kaldıraç kullanmayacaksan zaten forexe falan gerek yok. bankaların mobil şubelerinden al,sat yapabilirsin. hatta TFX Target var türkiye finansın kuruluşu. bunlarda alış satış arasındaki fiyat farkı da baya düşük. Zamanında beni borçlardan kurtarmışlığı vardır bu dolar al-sat'ın. ama varını yoğunu basmanı önermem. batmazsın ama çok zarar edersen de koyar adama -
hocam mesela 4.10250 den aldım 4.10350 den satınca 2.44 dolar kar veriyorquote:
Orijinalden alıntı: gkhngkhn
hacı olay o değil. şimdi sen burda 140 lira kazanmak için 50.000 lirayı riske atıyosun. ama kaldıraçlı işlem yapmazsan forex gayet iyidir. kaldıraçlı işlemde mesela 100/1 kaldıraçta dolar %1 çıktığında senin para ikiye katlanır. ama %1 düştüğünde soğuk su içersin. "0" yani. Kaldıraç kullanmayacaksan zaten forexe falan gerek yok. bankaların mobil şubelerinden al,sat yapabilirsin. hatta TFX Target var türkiye finansın kuruluşu. bunlarda alış satış arasındaki fiyat farkı da baya düşük. Zamanında beni borçlardan kurtarmışlığı vardır bu dolar al-sat'ın. ama varını yoğunu basmanı önermem. batmazsın ama çok zarar edersen de koyar adama
yani 0.001 birimde 2.44 dolar
0.01 birinde 24.4 dolar
0.1 birimde 244 dolar
1 birimde yani 1 lirasa 2440 dolar
1 tl düşşe 2440 dolar zarar ediyorum yükselince 2440 dolar kar geliyo düşerse 2440 dolar zarar ediyo.yani dolar 2 tl düşşe bile 4880 dolar zarar oluyor benim hesapta 12500 dolar var
usd try de buy işlemi yapınca günlük işlemlerde swap ücreti yok işlemi bir sonraki güne tasıyınca 15 tl ücret alıyor
4.12 den aldım mesela şuan 4.10 2 gündür bekliyorum yükselmedi dün 15 tl swap ücreti kesildi bugun yükselmezse tekrar kesilecek
acaba sürekli yükselmediği olurmu? eğer öyle olursa swaptan zarara ugrar mıyım erir mi para
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Nasıl oluyor bu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X