Şimdi Ara

Forex Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Forex piyasalarında yeniyim. Hala araştırma yapma, arkadaşların hesaplarında ufak denemeler yapma aşamasındayım. Esaslı bir başlangıç için birkaç sorum olacak. Bu işe ilgi gösterdim çünkü arkadaşımı işin başında gördüm. Birkaç saatte iyi para kazandı. Çok iyi olmasa da fena değildi. İşin zevki de cabası. Bu tarz gelir modellerini hep denemek istemiştim. Şimdi başlayayım diyorum, hangi aracıyı kullanacağım bilmiyorum.
    Arkadaşımın tercihi İntegral Menkul Şikayet edeceğimi biliyorum ilerde ama başlama isteğim yine de azalmıyor. Sonuçta aracı maracı bi yere kadar galiba. Asıl işin sırrı rakamları doğru yorumlamak gibi. Kendi görüşlerimle sınırlı kalmamak, firmaların yanlı yönlendirmeleri ile de kafamı karıştırmamak için sıkça forex yorumlarına bakıyorum. Ama forexte bi yorum diğer yorumu tutmayabiliyor. Aynı kullanıcı için hem de! O yüzden nasıl bir yaklaşım izliyorsunuz, hamle almanın zamanı şimdidir kararını nasıl veriyorsunuz bilmek isterim.
    Forex kullanıcıları ilk olarak neye odaklanmalı, neyi amaç edinmeli, daha iyi bir forex kullanıcısı olmak için neyi başarı saymalı gibi şeyleri bilmeliyim. Demem odur ki tavsiyelerinize ve önerilerine ihtiyacım var. En çok da bahsettiğim 3 konuda önerinize ihtiyacım var. Müşterisine manav müşterisi gibi değil de forex müşterisi gibi davranan bir aracıya, iyi veri akışı sağlayan kaynaklara ve derin deneyimlere ihtiyacım var. Her yönlendirmeniz benim için çok değerli. Şimdiden teşekkürler.

• merhaba hocam benim de merak ettiğim sorular bunlar şimdiye kadar belki tecrübe etmişsindir gerçi burada da cevap veren olmamış bi arkadaşım finansinvest kullanıyor bende finansla alakalı hiçbirşeye bulaşmak istemiyorum yardımcı olursan sevinirim saygılar.
    HP Z1 WORKSTATİON/ASUS P9X79 WS-İ7 3930K-4X8gb GSKİLL 2133MHZ RAM-NVİDİA QUADRO 5000-H80 SIVI SOĞUTMA-2XCORSAİR GT 120GB SSD-COOLMASTER HAF942 KASA-SAMSUNG T220 22"MONİTÖR-AVERMEDİA TRİNİTY TV KARTI-CoolerMaster Power supply Silent Pro M850
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgi ekonomi hakkında
    3 yıl önce açıldı
    Forex nedir?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.