Şimdi Ara

FORD Tourneo Hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ailece Binek tipi (Otomobil Ruhsatlı) bir araç almaya karar verdik.

Altta modelini yazdığım arabayı tavsiye ettiler. Ancak bu modelin 2 farklı versiyonu olduğunu gördük.

"Ford Tourneo Courier 1.6 TDCi Journey Titanium" ile ;

"Ford Tourneo Courier 1.6 TDCi Journey Titanium Plus modelleri arasındaki ana farklar , artılar eksiler nelerdir acaba ?

2017 model 37.000 Km de 75.000 TL isteniyor. (Titanium) modeli. İstenilen fiyat uygunmudur ? Plus almak dahamı mantıklı.

Bu modeli bilen , kullanan tecrübeli arkadaşların cevaplarını bekliyorum.

Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustizmir -- 15 Aralık 2018; 23:25:47 >

• şu cümle önemli:

quote:

Bu modeli bilen , kullanan tecrübeli arkadaşların cevaplarını bekliyorum.

araştırmanızda kolaylıklar dilerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2018 model 1.5 tdci titanium plus courier kullanıyorum. Donanımları, yol tutuşu Ve yalıtımı c sınıfı bir araç ayarında. O konuda çok memnunum. İç hacmi fena değil. 4 kişilik bir aile rahatlıkla seyahat edebilir.

İç mekan kalitesi olarak birşey bekleme. Bolca trim sesi var henüz aracım 10 binde olduğu halde. Servis çoğu normal dokunma diyor.

Ayrıca çok araba alıp sattım gerek kendim gerek ailem ile, courier üzerinde kullanılan dizel motor hayatımda kullandığım en kötü dizel. Performans kötü, özellikle rampalarda 1.6 atmosferik bir araç çok rahat yanınızdan uzar gider. Yakıt tüketimi yüksek. Şehir içi 6.5 uzun yolda 5.5 civarı. Ayrıca araç kış mevsiminde ısınmıyor. Şehir içi 6-7 km yol gittiğim halde hararet yükselmiyor.

Ben aracımı satmayı planlıyorum size de tavsiyem bu paraları bu araca vermek yerine gidin 1.6 life corolla alın LPG taktırın Ve tertemiz binin. Ben LPG li aracımdan buna geçtim açıkçası pişmanım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vetenes -- 15 Aralık 2018; 23:56:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şirket aracı olarak kullandım titanyum paketini. Araç çok konforlu. Malzeme kalitesi B segment binek araçların üzerinde bana göre. C segment ayarında diyebilirim. Donanımı zengin.

Fakat araç kaç beygirdi bilmiyorum. 75 ya da 90 beygirdi sanırım. Bu yüzden rampalarda sıkıntı yaşıyordum. Ticari kasa araç üretip böyle güçsüz motor koymak hangi akla hizmettir acaba?

Aile aracı olarak kullanacaksanız neden ticari kasa araç bakıyorsunuz ki? MPV sınıfı araç bakın derim. Hem iç hacimleri daha geniştir hem motorları daha güçlüdür ve güvenlik donanımları daha fazladır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iki senedir kullanıyorum hususi amaçlı 19 binde. bir sıkıntı yaşamadım.
    konforlu, tüketim normal, içi geniş-ferah ve donanımlı..

ısıtmalı koltuktan tut ısıtmalı cam suyu sileceklerine kadar birçok araçta olmayan özellikler var.

tavsiye ederim.

yalnız 75 bin ikinci ele vermek yerine 10 bin civarı ekleyip sıfırını alın kesinlikle.(kamyonet ruhsat)

çünkü yenilerde birçok kronik sorun çözülmüş geliyor..mesela debriyaj baskı-balatadan gelen kalkıştaki ses gibi.

gerçi bu sorun hepsinde yok ama yaygındı bu yıla kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

iki senedir kullanıyorum hususi amaçlı 19 binde. bir sıkıntı yaşamadım.
    konforlu, tüketim normal, içi geniş-ferah ve donanımlı..

ısıtmalı koltuktan tut ısıtmalı cam suyu sileceklerine kadar birçok araçta olmayan özellikler var.

tavsiye ederim.

yalnız 75 bin ikinci ele vermek yerine 10 bin civarı ekleyip sıfırını alın kesinlikle.(kamyonet ruhsat)

çünkü yenilerde birçok kronik sorun çözülmüş geliyor..mesela debriyaj baskı-balatadan gelen kalkıştaki ses gibi.

gerçi bu sorun hepsinde yok ama yaygındı bu yıla kadar.
    Verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.