arkadaşlar ford tourneo connect e orjinalliği bozulmadan set bağladım
nasıl yaptığıma gelince
bir woofer ve bir çift hoperlör aldım ve bunlara bir kutu yaptırdım bagaja koydum amfiyide bu kutuya sabitledim
aküden de amfiye bir enerji kablosu çektim daha sonra amfiden de direksiyona kadar mp3 çaların kulaklığına girecek şekilde bir kablo çektim (kabloları yan tarafı sökerek içeriden geçirdim bu nedenle görüntü kirliliği hiç yok)
ses de beklediğimden daha güzel çıkıyor
teyibe hiç müdahale etmedim, ister yüksek sesde dinle isterse normal arabanın teyibini kullan
sökülmesi de çok basit 5 dk. da sök kaldır
belki teyibin orjinelliği bozulmasını istemeyenlere yardımcı olurum diye paylaştım.
Saol kardesim güzel olmus tabi ki anfinin rca girişlerinde çiftleyici kullandin bunuda eklemek lazim :)
quote:
Orjinalden alıntı: huso0707
arkadaşlar ford tourneo connect e orjinalliği bozulmadan set bağladım
nasıl yaptığıma gelince
bir woofer ve bir çift hoperlör aldım ve bunlara bir kutu yaptırdım bagaja koydum amfiyide bu kutuya sabitledim
aküden de amfiye bir enerji kablosu çektim daha sonra amfiden de direksiyona kadar mp3 çaların kulaklığına girecek şekilde bir kablo çektim (kabloları yan tarafı sökerek içeriden geçirdim bu nedenle görüntü kirliliği hiç yok)
ses de beklediğimden daha güzel çıkıyor
teyibe hiç müdahale etmedim, ister yüksek sesde dinle isterse normal arabanın teyibini kullan
sökülmesi de çok basit 5 dk. da sök kaldır
belki teyibin orjinelliği bozulmasını istemeyenlere yardımcı olurum diye paylaştım.
Hım bişi sorcam peki teybin sesini açıp kapattıkca pıt pıt pıt seslar alıyormusun? Valla bendeki fordun uyuz teybının cd okuma seslerini dahi çok dikkatlı dınleyınce duyuyorum
yaptığım sistemin teyiple hiç bir bağlantısı yok
ama mp3 çaları açınca o pıt pıt sesleri yapıyo
Amfiyi kabinin üstüne sabitlemişsiniz anladığım kadarı ile,bence o amfiyi başka bir yere monte edin çünkü subdan çıkan basınçtan yani titreşimlerden dolayı amfi zarar görürür.Ayrıca sisteminiz hayırlı olsun güle güle kullanın.