Şimdi Ara

ford tourneo connect e orjinalliği bozulmadan set yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ford tourneo connect e orjinalliği bozulmadan set bağladım

nasıl yaptığıma gelince

bir woofer ve bir çift hoperlör aldım ve bunlara bir kutu yaptırdım bagaja koydum amfiyide bu kutuya sabitledim

aküden de amfiye bir enerji kablosu çektim daha sonra amfiden de direksiyona kadar mp3 çaların kulaklığına girecek şekilde bir kablo çektim (kabloları yan tarafı sökerek içeriden geçirdim bu nedenle görüntü kirliliği hiç yok)

ses de beklediğimden daha güzel çıkıyor

teyibe hiç müdahale etmedim, ister yüksek sesde dinle isterse normal arabanın teyibini kullan

sökülmesi de çok basit 5 dk. da sök kaldır

belki teyibin orjinelliği bozulmasını istemeyenlere yardımcı olurum diye paylaştım.

• Saol kardesim güzel olmus tabi ki anfinin rca girişlerinde çiftleyici kullandin bunuda eklemek lazim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: huso0707

arkadaşlar ford tourneo connect e orjinalliği bozulmadan set bağladım

nasıl yaptığıma gelince

bir woofer ve bir çift hoperlör aldım ve bunlara bir kutu yaptırdım bagaja koydum amfiyide bu kutuya sabitledim

aküden de amfiye bir enerji kablosu çektim daha sonra amfiden de direksiyona kadar mp3 çaların kulaklığına girecek şekilde bir kablo çektim (kabloları yan tarafı sökerek içeriden geçirdim bu nedenle görüntü kirliliği hiç yok)

ses de beklediğimden daha güzel çıkıyor

teyibe hiç müdahale etmedim, ister yüksek sesde dinle isterse normal arabanın teyibini kullan

sökülmesi de çok basit 5 dk. da sök kaldır

belki teyibin orjinelliği bozulmasını istemeyenlere yardımcı olurum diye paylaştım.

Hım bişi sorcam peki teybin sesini açıp kapattıkca pıt pıt pıt seslar alıyormusun? Valla bendeki fordun uyuz teybının cd okuma seslerini dahi çok dikkatlı dınleyınce duyuyorum

• yaptığım sistemin teyiple hiç bir bağlantısı yok

ama mp3 çaları açınca o pıt pıt sesleri yapıyo
  • Amfiyi kabinin üstüne sabitlemişsiniz anladığım kadarı ile,bence o amfiyi başka bir yere monte edin çünkü subdan çıkan basınçtan yani titreşimlerden dolayı amfi zarar görürür.Ayrıca sisteminiz hayırlı olsun güle güle kullanın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.