Şimdi Ara

Ford Mondeo pişman olurmuyum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar uzun suredır arabasızım ve zor oluyor emanet araba ilede iş gorulmuyor 2.el 30bin tl ye kadar araç almayı dusunuyorum performans beklentim yok aldıgım aracıda 6yıl kullanma planım var son kasa mondeolar cok ilgimi cekiyor ve donanım vs takıntımda yoktur şahinden sonra kral gibi gelecegi aşikar. Lpg li ikinci el mondeo ne diyorsunuz arkadaşlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adriana Lima güzelmi diyemi soruyorsun ayıp ayıp

Beğendiğin aracı koy görelim ilanını. Ama mondeo alınırmı diye soran adam hakikaten senelerdir şahine binmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalnalga30 -- 25 Eylül 2012; 11:01:25 >
  • parasını sonuna kadar hakeden bir araba,bende mondeo mk2 var deri koltukları o kadar rahatki insan inmek istemiyor arabadan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri006

parasını sonuna kadar hakeden bir araba,bende mondeo mk2 var deri koltukları o kadar rahatki insan inmek istemiyor arabadan.

terletmiyormu bu deri koltuklar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemalnalga30

quote:

parasını sonuna kadar hakeden bir araba,bende mondeo mk2 var deri koltukları o kadar rahatki insan inmek istemiyor arabadan.

terletmiyormu bu deri koltuklar ?

valla yazın klima olduğu için problem olmuyor ama klimasız ankaradan izmire fena olmuştu ama kışın ısıtmalı koltuklar çok güzel oluyor

• Mondeo'dan kim pişman olmuş yahu şimdiye kadar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ellidört

arkadaşlar uzun suredır arabasızım ve zor oluyor emanet araba ilede iş gorulmuyor 2.el 30bin tl ye kadar araç almayı dusunuyorum performans beklentim yok aldıgım aracıda 6yıl kullanma planım var son kasa mondeolar cok ilgimi cekiyor ve donanım vs takıntımda yoktur şahinden sonra kral gibi gelecegi aşikar. Lpg li ikinci el mondeo ne diyorsunuz arkadaşlar ?

Ford mondeodan pişman olmazsın kardeşim gerçekten çok güzel bir araç.

Eğer bahsettiğin araç ytukarıdaki ise sana bu araba hakkında bir yolcvu olarak yüzeysel bir bilgi verebilirim :)

Bir tanıdığımızda vardı öncelikle ayak kısımlarında aydınlatma olan modeli ise süper bir araç.. Yani otobanda giderken o gösterge panelindeki beyaz aydınlatma ve ortadaki ekran sanki bir uzay aracındaymışsınız gibi bir hava veriyor.

Dış gömrünüm olarakta çok güzel ağır bir kasası var aracın. Bence bu aracın çok çok temiz olanı alınıp uzun süre kullanılabilir..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opel astra mi ford focus mu
    10 yıl önce açıldı
    Peugeot Rcz Alınır mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar tamam öldürmeyin :) teşbihde hata olmuş olabilir :) biraz daha konuyu açmam gerekirse aracı gerçekten görüntüsü beni cezbetmesine yetiyor sahibinde ki ilanlara bakıyorum sıfırı ile 2ci elleri arasında uçurum olabilecek kadar fiyat farkları var bazı modelleri 29 bine kadar düşmüş vuruğu vs ı olabılırmı bırde 1,6 motoru 125 bg sanırım bu bana fazlası ıle yeter cunkı arac benı bır noktadan bır noktaya goturmesı yeterlı örnek ilan

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ilk-sahibinden-temiz-mondeo-67887990/detay

• Lpg takılan 2008 üzeri mondeolarda piston yamulması görülüyor (4.000 devir üzerı çok sık çıkarsanız) .

• quote:

Orijinalden alıntı: formex

quote:

arkadaşlar uzun suredır arabasızım ve zor oluyor emanet araba ilede iş gorulmuyor 2.el 30bin tl ye kadar araç almayı dusunuyorum performans beklentim yok aldıgım aracıda 6yıl kullanma planım var son kasa mondeolar cok ilgimi cekiyor ve donanım vs takıntımda yoktur şahinden sonra kral gibi gelecegi aşikar. Lpg li ikinci el mondeo ne diyorsunuz arkadaşlar ?

Eğer bahsettiğin araç ytukarıdaki ise sana bu araba hakkında bir yolcvu olarak yüzeysel bir bilgi verebilirim :)

Bir tanıdığımızda vardı öncelikle ayak kısımlarında aydınlatma olan modeli ise süper bir araç.. Yani otobanda giderken o gösterge panelindeki beyaz aydınlatma ve ortadaki ekran sanki bir uzay aracındaymışsınız gibi bir hava veriyor.

Dış gömrünüm olarakta çok güzel ağır bir kasası var aracın. Bence bu aracın çok çok temiz olanı alınıp uzun süre kullanılabilir..

o titanyum kasanın paneldeki ekran varya müthiş birşey

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: formex

quote:

o titanyum kasanın paneldeki ekran varya müthiş birşey

Ben her zaman söylüyorum forddan şaşmamak lazım :) o transitlerinin bizim köy yollarında bir gidişi var bir dayanıklılığı var muthiş.. Zaten o yollara ford, mercedes, voswagen dayanıyor.. Başka model araba yok denecek kadar az:)

• quote:

Orijinalden alıntı: smbdy

Lpg takılan 2008 üzeri mondeolarda piston yamulması görülüyor (4.000 devir üzerı çok sık çıkarsanız) .

bu kac bın km den sonra gozukuyor hocam ve tahmını ne kadar bir masrafı oluyor

• ford candır ya pişman olmazsınız
  • 2008 1.6 titanium var. Sormak istediğin birşey varsa elimden geldiğince cevaplarım. lpg ile 22-23 kuruş yakıyor.
  • Mondeo kaliteli araçtır hatta o sınıfın yol tutuş ustasıdır. Kesinlikle pişman olmayacağınız bir araç. Accord ve avensiste o sınıfta sorunsuz otomobiller!
  • quote:

Orijinalden alıntı: RB26DETT

2008 1.6 titanium var. Sormak istediğin birşey varsa elimden geldiğince cevaplarım. lpg ile 22-23 kuruş yakıyor.

tesekkur ederım hocam. o zaman aklımdakılerı sormaya baslayayım performans beklentım yok ama arac sollarken sıkıntı oluyormu ? bırde aracı az kullanacagım bu yuzden lpg kullanımı gayet ıyı geldı bır arkadasımızın dedıgı gıbı lpg aracın motor aksamında bır arıza yada hasar verıyormu yıllık mtv vergısı vs de nedır bu mtv konusuna cok uzak kaldıgım ıcın soruyorum alacagım aracta 2006 max 2009 arası bır sey olacak .
  • 1.6 motor 125 hp performans beklentiniz yoksa fazlasıyla tatmin eder sizi. araç sollarken sıkıntı olmuyor ama ibreyi 200 den yukarı çıkaramadım. vergisi yıllık 500 küsürdü yanlış hatırlamıyorsam. içi gayet konforlu hissettiriyor ve arka koltuk diz mesafeside gayet geniş. Lgp takıldığından beri arada motor arıza ışığı yanıyor ama tanıdığımız bir servisle konuştuk bu durumu. bir sorun yaratmaz dedi. milangazdan gaz alınca sönüyor, başka yerden alınca yanıyor. bende anlamış değilim 50 binde aldık arabayı 35bintl ye şuan 60 bin civarı ve aldığımızdan hiçbir sorun çıkartmadı bize. sadece benzin pompası yandı oda bizim yüzümüzden. babam benzin doposu boşken kullandığı için yandı. yanı bizden kaynaklanan bir sorun. daha sonra kafanıza takılan sorularınız olursa sorabilirsiniz..
  • quote:

cevaplar ıcın tesekkur ederım hocam :) gayet yeterlı oldu benım ıcın ayrıca yasadıgınız kucuk arıza ıcınde gecmıs olsun :) bakım servıs malıyetlerı ne kadar bırde son olarak tıtanıum ve trend donanımlar arasında cok fark varmı ? trend alırsam tuuh keske bıraz daha para koysaydım da tıtanıum alsaydım dıyebılecegım bır durum yasayabılırmıyım ?
  • quote:

quote:

cevaplar ıcın tesekkur ederım hocam :) gayet yeterlı oldu benım ıcın ayrıca yasadıgınız kucuk arıza ıcınde gecmıs olsun :) bakım servıs malıyetlerı ne kadar bırde son olarak tıtanıum ve trend donanımlar arasında cok fark varmı ? trend alırsam tuuh keske bıraz daha para koysaydım da tıtanıum alsaydım dıyebılecegım bır durum yasayabılırmıyım ?

hocam valla trend in özelliklerini bilmiyorum ama yanlış hatırlamıyorsam titanium x vardı titanium modelinin üzerinde. opsiyonlar hakkında pek fazla bilgim yok açıkçası.
    benzim pompası masrafıda 200 lira tutmuştu yanlış hatırlamıyorsam. 100 lira parça 100 lira işçilik.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.