Şimdi Ara

Ford Mondeo 1.6 tdci selective hakkında (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
19.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zaten bu memlekette arabası olnda yorum yapıyor olmayanda yapıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Öklid

Forumda bazen Superb öneriliyor ama bence Superb genel anlamda gereksiz uzun bir araç. Günlük yaşamda eğer özel bir park alanı yoksa park edilecek alan çok sınırlı o araç için.

Ben bu durumda olsam kesinlikle Volvo'yu düşünmezdim. Ciddi anlamda Insignia ve Passat arasında kalırdım. En sonunda da Insignia alırdım heralde.

Insignia, Passat'a göre bence üstün bir araç.

Sonuç olarak Insignia düşünebilirsiniz hocam ben inceledim çok memnun kaldım araçtan.

Superb, Insignia dan sadece 0.8 cm uzun.

Eğer 75000 e Selective Mondeo varsa kaçırma... Ben olsam öyle yapardım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hipofiz -- 6 Temmuz 2012; 21:48:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hipofiz

quote:

Forumda bazen Superb öneriliyor ama bence Superb genel anlamda gereksiz uzun bir araç. Günlük yaşamda eğer özel bir park alanı yoksa park edilecek alan çok sınırlı o araç için.

Ben bu durumda olsam kesinlikle Volvo'yu düşünmezdim. Ciddi anlamda Insignia ve Passat arasında kalırdım. En sonunda da Insignia alırdım heralde.

Sonuç olarak Insignia düşünebilirsiniz hocam ben inceledim çok memnun kaldım araçtan.

Bu uzun olduğu gerçeğini değiştirmez.

• Çok güzel bir tercih diyebilirim aracın görüntüsü kasası gayet güzel alıp yakın zamanda satılmayacaksa çok iyi bir tercih olur. Şimdiden hayırlı olsun.

Ford Mondeo 1.6 tdci selective hakkında

şu kasada beklenir ama
  • Hocam transit pick-up bakmak için forda gittik. Bu arada bizim arabayı bırakalım sıfır mondeo alalım dedik adam dedi ki ocak ayında gelecek mondeo yeni kasa ama ikinci el almıyoruz biz. Bence ocak ayı beklenir o yeni kasa için.

Orijinalden alıntı: ALOK

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-interteks-otomotiv-ford-bayii-den-selective-navigasyonlu-90931806/detay

+1

Aynı parayı 2. el 10-20 bin arası km deki 2.0 dizel otomatik araca vermek varken gidip sıfırına vermek benim aklıma yatmıyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hipofiz

quote:

Bu uzun olduğu gerçeğini değiştirmez.

Gereksiz uzun demişsiniz ya ondan dedim. Dediğim gibi aralarında sadece 8 mm var. Sizin deyiminize göre Insignia da gereksiz uzun bir araç ve oda park konusunda sıkıntı yaratacaktır :) Hele ki Mondeo bu ikisinden de uzun. Bu araçları alıpta sokak aralarında park yeri arayacak kişiler varmıdır bilemiyorum tabi o da ayrı bir konu

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Güzel secim olur. Yalnız kasa degistirecek. O sıkıntı.

Neden C5 düşünülmüyor? Harika süspansiyonu var. Düz vitesi 5 ileri, tek kavramalı otomatik şanzıman seçeneği de var.
    Ben ciddi olarak düşünüyorum mesela...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KODEM

quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Güzel secim olur. Yalnız kasa degistirecek. O sıkıntı.

Neden C5 düşünülmüyor? Harika süspansiyonu var. Düz vitesi 5 ileri, tek kavramalı otomatik şanzıman seçeneği de var.
    Ben ciddi olarak düşünüyorum mesela...

C5 te cok iyi arac. Oda düsünülebilir. Orta kısma da serviste ekranlı navigasyon takabiliyorlar. Daha güzel oluyor arac.

• geçen hafta çorum daki tüm araba bayilerini gezdim ve ford çorum bayisine siyah mondeo 1.6 TDCİ titanium siparişi verdim.Aslında Ford focusun full versiyonunda gözüm vardı ama 60000 tl lik focus yerine 65000 tl lik mondeo titanyum teklifi alınca daha mantıklı geldi bana.mondeonun içi ve bagajının bu kadar rahat ve geniş olabileceğini hiç tahmin etmemiştim.dış görünüşüne bayıldım üstelik donanım da gayet güzel.siyahta çok yakışıyor.passata da baktım hem sıra var hem passat 72000 tl.ilgide sıfır.citroen C5 halamın oğlunda var.sakın yaklaşma dedi.kapı ve pencerelerden ses alıyormuş ve direksiyon ve vites topuzunun derisi 1 yılda soyulmuş.insigniayı çok beğeniyorum ama maalesef 1.6 dizeli yok.Ben zaten Allah(cc)kaza bela vermezse 10 yıl bu arabaya binmeyi düşünüyorum.ileri de edebileceğim zararın bir kısmını arabayı 7000 tl ucuza alarak zaten absorbe etmiş oluyorum...kasa değişimini dert etmiyorum.2013 te nissan qq mazda 3ve 6 toyota corolla insignia volvo s40 ve niceleri kasa değiştirecek ve inanılmaz fiyat artışları olacak...

• quote:

Orijinalden alıntı: RAN99

5 yaşına gelmiş kasası her an değişebilecek olan, manuel vitesli mondeo alacağıma 5bin tl fazla verip opel insignia 2.0 dizel'i tercih ederdim. şimdi arkadaşlar mondeo'da şu var bu var diyecekler ama onların hiç biri hem ikinci el değerinde hemde kullanırken otomatik vites kadar değerli olamaz.

Mantığa baktım ve çay demledim. 2.0 dizel araç alıp, 1.6 dizelden daha az değer kaybettireceksin öyle mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

5 yaşına gelmiş kasası her an değişebilecek olan, manuel vitesli mondeo alacağıma 5bin tl fazla verip opel insignia 2.0 dizel'i tercih ederdim. şimdi arkadaşlar mondeo'da şu var bu var diyecekler ama onların hiç biri hem ikinci el değerinde hemde kullanırken otomatik vites kadar değerli olamaz.

Mantığa baktım ve çay demledim. 2.0 dizel araç alıp, 1.6 dizelden daha az değer kaybettireceksin öyle mi?

çay demlemesini öğrenmişsin ama türkçeyi okuyup anlamayı öğrenememişsin ne yazık ki. yazdığımı bir keza okursan araçtaki hiç bir ekstra donanımın ikinci elde otomatik vites kadar değerli olmıyacağını yazdığımı anlayacaksın. ikinci elde millet alırken yağmur sensörü, nubuk koltuk, otomatik park asistanı var mı yok mu sormuyor, ikinci elde dizel motor ve otomatik vites para ediyor geri kalanı aracın temizliği, kazası, boyası belirliyor. çayın yanına petit beurre al hem bandırır çayını tatlandırırsın hem de zihin açar

• quote:

Orijinalden alıntı: 392869

geçen hafta çorum daki tüm araba bayilerini gezdim ve ford çorum bayisine siyah mondeo 1.6 TDCİ titanium siparişi verdim.Aslında Ford focusun full versiyonunda gözüm vardı ama 60000 tl lik focus yerine 65000 tl lik mondeo titanyum teklifi alınca daha mantıklı geldi bana.mondeonun içi ve bagajının bu kadar rahat ve geniş olabileceğini hiç tahmin etmemiştim.dış görünüşüne bayıldım üstelik donanım da gayet güzel.siyahta çok yakışıyor.passata da baktım hem sıra var hem passat 72000 tl.ilgide sıfır.citroen C5 halamın oğlunda var.sakın yaklaşma dedi.kapı ve pencerelerden ses alıyormuş ve direksiyon ve vites topuzunun derisi 1 yılda soyulmuş.insigniayı çok beğeniyorum ama maalesef 1.6 dizeli yok.Ben zaten Allah(cc)kaza bela vermezse 10 yıl bu arabaya binmeyi düşünüyorum.ileri de edebileceğim zararın bir kısmını arabayı 7000 tl ucuza alarak zaten absorbe etmiş oluyorum...kasa değişimini dert etmiyorum.2013 te nissan qq mazda 3ve 6 toyota corolla insignia volvo s40 ve niceleri kasa değiştirecek ve inanılmaz fiyat artışları olacak...

Hayırlı olsun, bence çok doğru bir karar vermişsiniz. Mondeo senelerce binmek için çok doğru bir karar. Bende geçen hafta 1.6 tdci kül kahvesi için kapora verdim. 2 haftaya alacağım, sizinkinden farklı olarak bende sunroof'da var.

Kuzenimde benzinlisi var, bilhassa uzun yok için çok rahat ve konforlu bir araç.

• quote:

quote:

quote:

çay demlemesini öğrenmişsin ama türkçeyi okuyup anlamayı öğrenememişsin ne yazık ki. yazdığımı bir keza okursan araçtaki hiç bir ekstra donanımın ikinci elde otomatik vites kadar değerli olmıyacağını yazdığımı anlayacaksın. ikinci elde millet alırken yağmur sensörü, nubuk koltuk, otomatik park asistanı var mı yok mu sormuyor, ikinci elde dizel motor ve otomatik vites para ediyor geri kalanı aracın temizliği, kazası, boyası belirliyor. çayın yanına petit beurre al hem bandırır çayını tatlandırırsın hem de zihin açar

ikinci el dizel OTOMATİK VİTES insignia,mondeo fiyatlarına bakmanızı öneririm.Hanginizin haklı olduğu çok çabuk ortaya çıkar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

quote:

quote:

quote:

ikinci el dizel OTOMATİK VİTES insignia,mondeo fiyatlarına bakmanızı öneririm.Hanginizin haklı olduğu çok çabuk ortaya çıkar.

sen de yazdıklarımı anlayamamışsın ben iki aracın ikinci eldeki değer farkını karşılaştırmadım, sırf otomatik vites diye insignia daha az değer kaybeder demedim. ben mondeo'da olan ama insignia'da olmayan donanımların ikinci el fiyatına etki etmiyeceğini ve kullanırken de ford'a olan ekstra donanımları toplasan bir otomatik vites konforu etmiyeceğini söyledim. zaten 2000 cc olan bir aracın marka model farketmeden 1.6ya nazaran daha çok değer kaybedeceği aşikar.

• arkadaşlar birkaç gün önce çorum forddan siyah 1.6 TDCİ titanyum mondeo siparişi verdim demiştim.
    kararı değiştirdik ve bayinin elinde olan beyaz rengini aldık.çocuk koltuğu+bir depo mazot+sigorta+vergi+plaka masraflarını da şirket üstlendi.
    araba bana 64000 e geldi.yaklaşık 250 km kullandım.araba inanılmaz geniş, rahat,hızlı(1.6 motor bu kasayı zor taşır diye tereddüte düşmüştüm yanılmışım,gaza bastı mı hakkını veriyor)donanımı gayet iyi.
    ve çok dikkat çekici.aracı gören bir daha dönüp bakıyor bu da insanın hoşuna gidiyor.3. vitesten sonra sanki araba çalışmıyormuş kadar sessiz.6.viteste ise verdiğiniz kararın doğruluğu ile gurur duyuyorsunuz.SAKIN,bu arabanın 2. el piyasası zayıf sanmayın.amasyaya geçerken 5-6 tane mondeo gördüm.
    her arabanın bir hastası takipçisi ve alıcısı vardır.buna takılmayın.PASSAT ile mukayese konusuna girmemek olmaz.mondeonun artıları:2 ay sıra beklemiyosun,ilgi güzel.daha geniş,daha hızlı(0-100 km=11.9 sn)daha sağlam daha farklı daha yakışıklı...Mondeo ile test sürüşü yapmadan sakın Passata yönelmeyin.8 milyarlık bir hata etmiş olursunuz.çünkü PASSAT 72000 TL...

• Hayırlı olsun

Orijinalden alıntı: 392869

araba bana 64000 e geldi

Hayırlı olsun, çok beğendiğim bir araç.

Çok iyi fiyata almışsınız. Liste fiyatı 70.985. Bayilerde herkese bu kadar indirim yapıyorlar mı ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.