Şimdi Ara

Ford markalarındaki gaz tepkisinin uzunluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.8 ford transit connect 2008 kullanıcısıyım.Başka markalar da kullandm geçmişte.Beni çok rahatsız eden bi durum var.Gaza bastığımda çok geç tepki vermesi.O kadar ki yokuşta aracı park ettiğimde,daha sonra aracı çalıştırıp ayrılacakken oradan onumdeki araca çarpıyorum geç tepki vermesinden ötürü.Bunu internette başka ford kullanıcılarından da duyuyorum.Aranızda farkeden varmı.Bunun ford tdci motorlara has yazılımsal(yanma zamanı) olduğunu duşunuyorum.Sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ibiza dan uzun olamaz. resmen dur kalklarda ileri goruslu olmak lazim milletin sovmesini engellemek icin
  • Aracınız 75 bg lik versiyon mu ?

• Telli gaz pedallarini severim

• ya iyice tanı arabayı ya da sat, milletin malına zarar verme
  • umutsirvan kullanıcısına yanıt
    Hayır 110 bg

• Aynı sorun peugeot 407'lerde vardı, gazı üst üste pompalıyordum, birkaç basçekten sonra ben gaza bastığımda devir düşüyor, ayağımı gazdan çektiğimde devir yükseliyordu düşün nasıl bir lag var.

Hatta Peugeotlar Fordlar aynı motoru kullanıyor diye duydum geçenlerde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni turbo dizellerden çabuk tepki verenini görmedim daha.
  • un momento kullanıcısına yanıt
    Kaç model , motor ,şanzıman kombinasyonu neydi hocam kullandığınız ibizanın. Ben 2016 1.2 tsi kullanıyorum gaz tepkileri gayet iyi gayet seri kalkıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: intiveydemila

Kaç model , motor ,şanzıman kombinasyonu neydi hocam kullandığınız ibizanın. Ben 2016 1.2 tsi kullanıyorum gaz tepkileri gayet iyi gayet seri kalkıyor.

2016 1.0 ecotsi dsg ibiza hocam. resmen 2 saniye lag var gaza bastiktan sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: PROFESOR_X

Hayır 110 bg

Hocam aynı aracın 90 lığını uzun süre kullandım hiç böyle bir sıkıntı yaşamadım hatta bir sefer 110 luk kullanmıştım gayet seri bir araç isterseniz bi baktırın
  • Forda veya bütün fordlara has bişey olduğunu sanmıyorum. Focus 1 de telli gaz pedalı var. Tepkiler anlık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim 1.2 tsi leondada var aynı durum.1. viteste gaza basıyorum hiç gitmiyor.Sonra birden tepki verincede bağırmaya başlıyor araç.O yuzden hemen 2.vitese atıyorum.

• Connect elektronik gaz pedallı olması lazım aynı araç bizde de var. Arkadaş arabayı bayırda kaldırana kadar el frenini bırakamıyosun. Boş ağırlığı 1525 kg olunca gaz tepki verene kadar eyvahlar olsun

• Yeni arabalarin en sevmedigim ozelligi diyebilirim. Broadway kullandim gecen gun gaz tepkisi o kadar net ki insan gercekten zevk aliyor.

• Atkadaşın turbosu meftaa olmuş gibi geldi

• Araba en başından beri böyle bi sorun yok yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.