Şimdi Ara

.::. FORD KUGA ECOBOOST KULUBÜ 2013-2016 .::. (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.974
Cevap
108
Favori
704.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kuga Trend x 1.6 182 ps otomatik awd aracımı nihayet teslim aldım. Bekleyenlere inşallah en kısa sürede araçlarına kavuşmasını diliyorum. Yakıt konusunda 10 litre civarı. Ancak daha önce otomatik araç kullanmadığım ve yeni araca alışma nedeniyle biraz yakacaz gibi görülüyor. Biraz dikkat edilirse 90 km. civarı hızla şehirlerarası gidilirse ortalama hemen aşağıya çekiliyor. Ancak o hızdada araç yol ve motor sesini almadığından gitmiyormuş gibi geliyor. 110-120 gibi hızlarla gidince veya şehiriçi de ortalamayı yükseltiyor. Ama ağırlık, yükseklik, sürtünme, otomatik araç vb. gibi unsurlar gözönüne alınınca yakıtın çok olduğunu düşünmüyorum.
     .::. FORD KUGA ECOBOOST KULUBÜ 2013-2016 .::. .::. FORD KUGA ECOBOOST KULUBÜ 2013-2016 .::.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyin10 -- 19 Mayıs 2013; 15:30:57 >




  • Selamlar, siz aracı ne zaman sipariş verdiniz ve ne zaman geldi?Bilgilendirirseniz sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hüseyin10

    Kuga Trend x 1.6 182 ps otomatik awd aracımı nihayet teslim aldım. Bekleyenlere inşallah en kısa sürede araçlarına kavuşmasını diliyorum. Yakıt konusunda 10 litre civarı. Ancak daha önce otomatik araç kullanmadığım ve yeni araca alışma nedeniyle biraz yakacaz gibi görülüyor. Biraz dikkat edilirse 90 km. civarı hızla şehirlerarası gidilirse ortalama hemen aşağıya çekiliyor. Ancak o hızdada araç yol ve motor sesini almadığından gitmiyormuş gibi geliyor. 110-120 gibi hızlarla gidince veya şehiriçi de ortalamayı yükseltiyor. Ama ağırlık, yükseklik, sürtünme, otomatik araç vb. gibi unsurlar gözönüne alınınca yakıtın çok olduğunu düşünmüyorum.
     .::. FORD KUGA ECOBOOST KULUBÜ 2013-2016 .::. .::. FORD KUGA ECOBOOST KULUBÜ 2013-2016 .::.

    Hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belasız kullandırmak nasip etsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar bende bayime bu eylül durumunu ilettim böyle bir bilgi olmadığını ancak şu andan sonraki siparişlerin eylülde geldiğini söyledi. ancak bayiler bilgilerndirilmemişde olabilir eylül konusunda. ben 12 martta verdim siparişi haziran 2. haftası deniyor bakalım. buna rağmen ben şimdiden kendimi eylüle hazırladım. gecikme sorun değil altımda aracım var ve zaten takas yapıyorum o yüzden gelsinde geç gelsin hiç vazgeçmem üstelikde şimdiden 3600 tl karda iken hiç vazgeçmem.....
  • Sayın metal72 teşekkür ederim. İyi akşamlar.
  • 18 Nisanda sipariş vermiştim. Teslim tarihi 25 mayıs demişlerdi ancak araç erken geldi ve16 mayısta işlemleri bitirip teslim aldım. Bekleyen arkadaşlarında inşallah benim gibi erken teslim alırlar araçlarını. İyi akşamlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hüseyin10

    18 Nisanda sipariş vermiştim. Teslim tarihi 25 mayıs demişlerdi ancak araç erken geldi ve16 mayısta işlemleri bitirip teslim aldım. Bekleyen arkadaşlarında inşallah benim gibi erken teslim alırlar araçlarını. İyi akşamlar.

    Teşekkürler bilgiler için bekleyelim bakalım ne zaman gelecek?
  • Kuga Trendx Manuel 150 bg.

    Araç bir haftalık 1000 km'de
    Yakıt Değerlerim

    Ankara - İstanbul 435 km. otoyol
    İstanbul şehir içi yoğun trafik 100 km
    İstanbul - Ankara 435 km. otoyol

    Ortalama yakıt 7,8 litre yaktı. 4 kişi + bagaj, Otoyolda 115 - 120 km. arası Hız sabitleyici ile geldim. sollamalarda 140-150 yaptığım oldu.

    Araç gittiğini hiç hissettirmiyor. Gayet konforlu bir yolculuk oldu. Foto yanımda yok bir ara yüklerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grafikerkolik -- 20 Mayıs 2013; 12:40:28 >
  • Araclarini yeni teslim alan tum arkadaslarima hayirli olsun diyor, kazasiz belasiz iyi surusler diliyorum.

    Benim gibi bekleyenlere de Allah sabir versin diyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: avsinyapar

    Araclarini yeni teslim alan tum arkadaslarima hayirli olsun diyor, kazasiz belasiz iyi surusler diliyorum.

    Benim gibi bekleyenlere de Allah sabir versin diyorum.

    Amin....
  • Yeni almış olduğum Kuga 1.6 TrendX imin tavanını kaplatmak için 2 haftadır her yeri dolaştım. İyi ustalar ve profesyonel tuningçilerin tavsiyeleriyle Hızır Tuning ile tanıştım. Sahibi Hızır Bey çok anlayışlı ve çok profesyonel biri. Fotoğrafları paylaşıyorum. Her gören arabaya hayran. Orjinalmiş gibi oldu. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Bambaşka bir araba oldu. Kalitesiz malzeme kullananlar 250-300TL arasında yapıyor. Kaliteli yerler ise ortalama 500TL civarı oluyor. Burası ORACAL 970 kullanıyor. Bu markaya yurtdışında Lamborghini sini kaplatanlar var. Ben Oracal malzeme kullanacak şekilde Hızır Bey'le 350TL ye anlaştım. KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM. Yeni 2013 beyaz bir kugayı yapmışsınız derseniz hatırlıycaktır ve yardımcı olur. Resimleri yolluyorum.

    Şehir içi ortalaması ise yeni olmasına rağmen 8.3 LT mertebelerinde. 2.000km yol yaptıktan sonra tekrardan paylaşıcam. Ama performans kesinlikle otomatikten çok çok iyi. Araba çok canlı. Gaz pedalı isteneni veriyor. Çok performanslı sürerseniz 10LT civarı yakıyor şehir içinde. 95 Oktan benzin alın. Bu arabalara 97 Oktan uygun değilmiş, servisle konuştum.

    Ses sistemi de gayet başarılı. Merak ettiğiniz şeyler varsa yardımcı olabilirim.
    Tiguan, IX35, Sportage, Qashqai(Şirketimizde mevcut kullanıyoruz), Mistubishi ASX(Şirketimizde mevcut kullanıyoruz) her yönleriyle yanında amatör kalır. Malzeme kalitesi, performansı, duruşu, kıyas kabul etmez. Bu fiyata TrendX versiyonu, Titaniuma göre boş değil. Fazladan para vermenize gerek yok. Start-Stop özeliği de ASX'inkine göre %100 daha iyi,sarsıntısız ve sessiz.

     .::. FORD KUGA ECOBOOST KULUBÜ 2013-2016 .::. .::. FORD KUGA ECOBOOST KULUBÜ 2013-2016 .::. .::. FORD KUGA ECOBOOST KULUBÜ 2013-2016 .::.




  •  .::. FORD KUGA ECOBOOST KULUBÜ 2013-2016 .::. .::. FORD KUGA ECOBOOST KULUBÜ 2013-2016 .::. .::. FORD KUGA ECOBOOST KULUBÜ 2013-2016 .::.




  • Tavan kaplatma güzel olmuş, ben şimdilik kaput koruma yaptırdım, haftayada yan basamak ve üst çıta taktırmayı düşünüyorum. Trendx versiyonu için bana göre gayet ideal, yokuş kalkış yardımı, hız sabitleyicisi, start stop hepsi var. Araç gaza çok iyi tepkime veriyor bastınmı araba uçuyor. tabiki buda yakıta yansıyor. Ancak şehiriçi normal kullanımda 8 litre yakmak mümkün.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: s3audi

     .::. FORD KUGA ECOBOOST KULUBÜ 2013-2016 .::. .::. FORD KUGA ECOBOOST KULUBÜ 2013-2016 .::. .::. FORD KUGA ECOBOOST KULUBÜ 2013-2016 .::.

    Gayet güzel olmuş. İşçilik mükemmel olunca orjinal gibi duruyor. Hayırlı olsun. Yalnız bir önceki yazınızdaki resimleri açamadım. Aynı resimler mi acaba.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal72 -- 21 Mayıs 2013; 12:05:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar,
    Ben Titanium sipariş etmiştim, daha önce Haziran başı diyorlardı, az evvel Ford Müşteri Hizmetleri ile görüştüm, aracımın Ekim ayında geleceğini söylediler. Bilerek kendi ayaklarına kurşun sıkıyorlar. Bir daha Ford' un önünden bile geçmem. 1,5 aydır bekliyorum, o kadar kendimi bağlamıştım, heveslendim. Şimdi acaip hayal kırıklığına uğradım. Bekleyenlere mesajım mutlaka Ford müşteri hizmetlerini arayın ve yakında geleceğini hiç beklemeyin. Aracını teslim alanlara hayırlı olsun, kazasız belasız kullanımlar dilerim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gokhanersoylu

    Ben de ön kaporta yan kaporta bölümü arası küçük bir noktacık, boya fazlılığı gibi bir şey gördüm ancak bun ilk oto yıkamacımda boya koruma cilası attırırken farkettim. Tabi bayide görseydim servise bir sordururdum. Anvak o heyecanla bu farkedilmiyor. Özar beyin durumuda böyle olsa gerek.
    Benim tahmini yorumum bu valencia daki fabrikada Toplam kalite Kontrolü esnasında ya da son kontrolde bir sorun olyor ya da olacak. Cam fitillerinde de de atık sorunları duydum ancak görmedim.

    Herkese keyifli kullanımlar dilerim...

    aynısı benim aracımın (yeni cmax ve valencia fabrikası üretimi) tavanında var.bir noktacık ama çıkıntı gibi birşey.dediğiniz gibi üretim aşamasında boya atılan yerdeki partiküllerden olduğunu düşünüyorum.bu tip durumların kalite kontrolden geçmesi, fordun klaite kontrolde bazı şeyleri görmezden geldiğini gösteriyor.




  • Sayin @s3audi hayirli olsun, gule gule kullanin, tavan kaplama gercekten araciniza farkli bir hava katmis, yakismis. Renk beyaz olunca tavan kaplamalar daha bir hos oluyor.

    Gecenlerde demistim, Avrupa'da yollarda yeni Kuga daha gormedim diye, dun bir tane gordum ve pesinden gitmeye calistim, gercekten iyi kaciyordu, asagidaki fotografi zor cektim desem yeridir.


     .::. FORD KUGA ECOBOOST KULUBÜ 2013-2016 .::.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avsinyapar -- 21 Mayıs 2013; 18:18:01 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: arcasoy

    Arkadaşlar,
    Ben Titanium sipariş etmiştim, daha önce Haziran başı diyorlardı, az evvel Ford Müşteri Hizmetleri ile görüştüm, aracımın Ekim ayında geleceğini söylediler. Bilerek kendi ayaklarına kurşun sıkıyorlar. Bir daha Ford' un önünden bile geçmem. 1,5 aydır bekliyorum, o kadar kendimi bağlamıştım, heveslendim. Şimdi acaip hayal kırıklığına uğradım. Bekleyenlere mesajım mutlaka Ford müşteri hizmetlerini arayın ve yakında geleceğini hiç beklemeyin. Aracını teslim alanlara hayırlı olsun, kazasız belasız kullanımlar dilerim.

    Sayın ARCASOY bende dün konuştum müşteri hizmetleri ile hepsi birbirinden bir haber orada çalışanların kimis eylül diyor,kimisi temmuz diyor yani kısacası bir b.. bilmeyip cevapta veremiyorlar.En güzeli ford otosan gölcüğü aramak yakın cevap genelde oradan geliyor.Çünkü müşteri hiz. saçma sapan cevap verip insanı sinirlendiriyorlar.Daha önce dediğim gibi ben Haziran başı yada en fazla Haziran ortası gibi geleceğini temenni ediyorum İnşallah.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Metal72

    quote:

    Orijinalden alıntı: s3audi

     .::. FORD KUGA ECOBOOST KULUBÜ 2013-2016 .::. .::. FORD KUGA ECOBOOST KULUBÜ 2013-2016 .::. .::. FORD KUGA ECOBOOST KULUBÜ 2013-2016 .::.

    Gayet güzel olmuş. İşçilik mükemmel olunca orjinal gibi duruyor. Hayırlı olsun. Yalnız bir önceki yazınızdaki resimleri açamadım. Aynı resimler mi acaba.

    İlkönce aracınız hayırlı olsun .Size birkaç sorum olacak aracı ne zaman sipariş verip ne zaman aldınız?Bir de hangi Otokoç'tan?Cevaplarsanız sevinirim.Saygılar.




  • arkadaslar otomatik araçları boşuna beklemeyin mart sonunda titanyum otomatik nisan ayı üretimi sipariş verdim bugun aradılar EKİM 2013 te teslim edeceklermiş Ford Avrupanın verdiği tarihmiş kabul ediyonuzmu diye ilk bakım beleşmiş özür mahiyetinde. kusurabakmayın filan o zamanın fiyatları geçerli olacak dedi bide
    indirim maili filan fiyatı sabitlemişti bayi deyince. not alıyım sizi o konuda bilgilendirirler dedi beni arayan m.temsilcisi.
    ben alternatif araç bakmaya başladım. bence sizde şimdiden alternatif arabaları düşünmeye başlayın
    2 ay bosuna zaman kaybettim. iyi günler.
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.