Uzun zamandır suv bir araç düşünüyorum ama çevremde hiç suv kullanıcısı olmadığı için buradan ford kuga 2.0 tdci selective ve hundai ix35 2.0 r hakkında kullanıcısı olupta aracın kronik sorunları,çekiş performansı ve sizin kullanımından gördüğünüz artı ve eksi yönlerini belirtirseniz sevinirim. Araçtan beklentim oturaklı olup sağlam olması, kullanıcısına uzun yolda ve arazide güven vermesidir. Off-road yapmayacağım öyle bir niyetimde yok lakin her koşul ve şartlarda görevimden dolayı beni yolda bırakmayacak bir araç bakıyorum. Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.( bu iki araç hoşuma gittiği için tercihlere sundum.) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ford kuga 2.0 tdci selective veya hundai ix35 2.0 r mi?

-
-
Merhaba, aynı ikilemde kalıp (ek olarak sportage, Tiguan de vardı) daha güçlü motor ve de daha stabil şanzıman (tork konvertörlü) olması hasebiyle ix35 2.0R tercih ettim. Eğer elite paket alacak olursanız oldukça dolu bir araç. Kuga'yla karşılaştıracak kadar Kuga bilgim yok ama sayılara baktığımızda yakıt tüketimi hariç Ix35 üstün çıkacaktır. Yakıt tüketimininde ve yol sesi yalıtımında ise muhtemelen Kuga daha iyidir.
Kondisyonları iyi araç seçerseniz ikisi de mutlu eder diye düşünüyorum.
-
Yorumunuz için çok teşekkür ediyorum. Peki kullanıcısı olarak aracı ne kadardır kullanıyorsunuz ve sizce artı ve eksi yönleri olarak ne var desem nasıl cevaplardınız. Ayrıca aracı karşılaştırdım dediğiniz gibi sadece yakıt konusunda kuga bir tık önde geri kalan fonksiyonlarda hyundai baya fark atıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hyundai Ix35 2014 - 2020 Aralık ayında aldım.
+Yayla gibi maşallah
+Isınınca motor sesi yok resmen
+Cam tavan nedeniyle ön arka çok ferah
+Açık renk deri koltuklar ve de ön arka koltuk ısıtması olması güzel
+Oldukça kullanışlı eşya gözleri ve kol dayaması var
+Motor çok kuvvetli, şanzıman nispeten sorunsuz
+Anahtarsız giriş ve çalıştırma çok kullanışlı
+Yol tutuş bir SUV'cuka göre oldukça iyi.
+Tam boy stepne ile geliyor
+APA ve diğer sensörler oldukça başarılı
-Lastik ölçüleri daha pahalı
-izolasyon zayıf. Rüzgar ve yol sesi var. Stepne havuzunda izolasyon malzemesi yok. Rezalet.
-Tork konvertörlü şanzıman 1 sn düşünüyor bazen. Fazla düşünceli.
-8 lt yağ alması bakımı masraflı kılıyor
-Malzemeleri sert plastikten.
-Bagaj sedana göre düşük hacimli.
-Yakıt 9-10 lt seviyesinde çoğunluk şehir içi. 1670 kg'ya göre normal de denebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TahaKaradeniz -- 10 Temmuz 2021; 10:10:43 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X