Hala bekliyorum gelmedi gelmedi "bu taraftar arkanızda, gelsin artık kugaresma" dedik hala gelmiyor en sonunda gırtlaklıycam elemanı
sakin olun aman gırtlaklamayın vatandaşı geç olsun güç olmasın
19 ekim tarihiyle beyaz tx kuga sahibi oldum....arabalardan anlayan çok didik didik eden biri değilim.gördüm beğendim aldım.aldıktan sonra şöyle bir araştırdığımda ve kullandığımda yanlış yapmadığımı anladım.zaten aracın yanına gittiğinizde anlıyorsunuz o aracı isteyip istemediğinizi...yok şasisi şunun üstünde yok motoru böyleymişi bilmem ben gerekte görmem araba bana göz kırpıyorsa alırım almayı düşünenlerede sizi heyecanlandırıyorsa alın derim.saygılar...
hayırlı olsun aracınız..
quote:
Orijinalden alıntı: anceloz 19 ekim tarihiyle beyaz tx kuga sahibi oldum....arabalardan anlayan çok didik didik eden biri değilim.gördüm beğendim aldım.aldıktan sonra şöyle bir araştırdığımda ve kullandığımda yanlış yapmadığımı anladım.zaten aracın yanına gittiğinizde anlıyorsunuz o aracı isteyip istemediğinizi...yok şasisi şunun üstünde yok motoru böyleymişi bilmem ben gerekte görmem araba bana göz kırpıyorsa alırım almayı düşünenlerede sizi heyecanlandırıyorsa alın derim.saygılar...
hayırlı olsun dostum, artık bol yorum, bol fotograf bekliyoruz
öncelikle teşekkür ederim çok daha iyileri hepimizin olsun:)foto eklemeye çalışırım pek aktif değilim bu konularda...hadi biraz yorum yapayım;negatif yorumlarım:navigasyon olmalıydı(meganda bile var),iç plastikler daha kaliteli olabilirdi(honda jazz sıfır aldığımda inanamamıştım kalitesine bana da öyle gelmiş olabilir),detaylı ve gösterişli bir yol bilgisayarı olabilirdi,direksiyon daha estetik olabilirdi...bunlarda olursa arkadaş fiyatıda 100 bin olurdu derseniz haklı olabilirsiniz:) pozitif yorumlarım:çok çabuk hızlanıyor,yokuşlarda inanılmaz,motor sesini duymuyorum,vites geçişleri çok hoş,herkes size bakıyor(ben biraz utanıyorum:) ),arka dan ve profilden çok hoş gözüküyor şimdilik aklıma bunlar geliyor ha bide sony ses sistemi harika
öncelikle kuga'sına kavuşan arkadaşların arabaları hayırlı olsun, kazasız belasız nice sürüşlere... bir şey sormak istiyorum. kuga powershift'te manuel kugalarda olduğu gibi ön kol dayama'nın arka koltuklara bakan yüzeyinde 230v elektik prizi var mı? bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim.
malesef yok sadece 12V çakmak yuvası var
quote:
Orijinalden alıntı: ÇAMLI
malesef yok sadece 12V çakmak yuvası var
bir tane testte okudum, manuel olanlarında varmış. aynı şekilde yurtdışındaki kuga fotoğraflarında da o priz gözüme çarptı. neden powershift'e koymamışlar, anlamadım
Eski kugalarda priz vardı ve onunla övünürlerdi..:) yenisinde prizi kaldırıp çakmak yuvası givi bi güç kaynağı koymuşlar?? Ben de anlamadım. Bunun dışında da bi seçenek yok, hepsi aynıı. Dikiz aynalarını otomatik kapatma tuşu kapı üstünde sevimsiz bi yerdeydi, şimdi aynaların kumanda düğmesine kaynaştırılmış, güzel olmuş. Gerçekten bi navigasyon seçneği olmaması kötü. Fiat ve renault helal olsun her arabasına neredeyse koyuyor. :(
Arkadaşlar bu konudaki yorumculara öncelikle merhaba...
Ben 2006 yılından beri 06-model Ford Fiesta 1.4 Tdc motor Abs'li kullanmaktayım.Arabamdan yürüyen mekanik aksam ve kaporta işçilik problemi hiç yaşamadım.Sadece arabaya çok vurdular.Son kazasında bir günde 2 defa kaza geçirdi ve arabanın sol ve sağ tamamen haşat durumda idi.Neyseki güvendiğim Gülsuyu köprüsündeki Şahsuvaroğlu Ford yetkili servisi arabamı eski haline kavuşturdu.Yanlız araba ağır hasarlı idi.Şimdi yağmurlu günlerde tüm kapı çıta ve lastik kısımlardan su alıyor içeriye ama çözülmeyecek sorun değil.Artık kaza konusunda çok tecrübelyim bir günde 10.000TL'lik hasar çıkması epey tecrübe yaptı bende.Neyse şimdi bana bu gara kız (fiesta)yetersiz geliyor özellikle oto vites bir arabaya ihtiyacım var.Bugün autoshow da idim.Birçok marka ve model inceledim.Bwm,nissan,peugeot gibi...Öncelikle benim gibi bu konuda da kararsız kişilerinde olması dikkatimi çekti.
İnsan fiyat açısından baktığından binek mi almalı yoksa 4x4 jeep klasmanında bir suv mu?Artık neredeyse binek araç fiyatları 4x4 fiyatlarını aştı.Bu yüzden karar vermek çok güç.Araç sahibi arkadaşlar yorumları için teşekkürler.Benim için en önemli konu vites sorunu.Acaba rampa çıkışlarda araba kayma veya vites geçmezliği ve motor sorunları meydana geliyor mu?Araç sahibi arkadaşlar soruma cevap verirse sevinirim.
Autoshowda bir çok suv baktım ama kuga gibi kafama yatanı olmadı.Yüzden bu gara oğlanı istiyorum :
hyundai ix 35 ede bakın
günlerdir bayiyi sıkıştırıyorum 24 ağustosta sipariş ettiğim aracımın teslimi için, amacım 15-30 ekim arası vermeleri gereken arabayı en azından bayramdan önce alabilmekti.
bugün en sonunda bana döndüler, utanmadan aracta çok sıkıntı olduğunu ancak aralık sonu verebileceklerini söylediler. Yemin ederim ana avrat sövesim geldi, 2.5 ay olmuş daha bana hala 2 ay sonra demeye utanmıyolar
aradım sordum tüm ford bayilerini, hangisinden bugün alsam zaten aralık 15-30 arası teslim ederiz diyorlar benimle aynı zamanda sipariş edenlerin araçları geldiğine göre, büyük ihtimal bu şerefsiz Keleşler arabayı başkasına sattılar, bana da da yeni gelen partiden kakalamaya çalışıyolar
aradım ford genel müdürlüğü, ağzıma geleni verdim, bayinin yaptığını teyit edip etmemelerini bekliyorum büyük ihtimal 2 ay beklesem de bu şerefsizlerden kaparoma alıcam gidip başka bayiden alıcam, veya komple vazgeçicem
adamlardan yazılı bişer alsam emdikleri sütü burunlarından getiricem ama bilerek bi taahhüt vermiyorlar, aklıma gelen başıma geliyor benim de
Merhabalar
Bir peugeot 3008 kullanıcısı olarak Kuga'da çok beğendiğim bir araç.
4x4 ve 2.0 dizel olması ve VW'inki kadar başarılı olmadığını duyduğum çift kavramalı şanzımanı bence artıları.
3008'i kullandıktan sonra insan binek araca binmek istemiyor. Şehir içi 6.5 litre uzun yolda ie 5.0 litre civarı yakıtla yetinebilen bir araç 3008. Kuga ise okuduğum kadarıyla 8 litrenin üzerinde bir tüketime sahip. 4x4 olduğu için kabul edilebilir bir değer bence.
Kuga'da tek şüphem yakınbir zamanda makyaj geçirebilecek olması, özellikle yeni focus ve C-maxlerin iç dizaynı çok hoş olmuş bu dizaynın bence Kugaya da uygulanması kaçınılmaz. Bu sebeple biraz beklemek bence akıllıca olabilir.
bende yakında makyajlanır diye düşünüyorum .. bu arada geçenlerde arkadaşın şirket aracı olan L200 instyle 4x4 le gittik şantiye ye .. dönüşte bende kullandım . bu tarz yüksek araç kullanıp alıştıktan sonra binek araçlar biraz değişik geliyor :)) 20 km kullanmam yetti öyle söyliyim :))
Sevgili jackget, işte aynı bu nedenle benim de almak istediğim tek araç bu gruptu. Jeep çok istemedim çünkü gerçekten şehir içi için fazla iri ve fazla güçlüler. Şehire uyarlanmış cip, yani SUV tam benim kafamdaki araçtı. Kuga kullandıktan sonra yere yakın araçla çukurda gitmeye artık hiç niyetim yok:))
benim araç da gümrükteymiş bakalım haftaya teslim ederiz diyorlar 3.5 aydır dinlediğimiz yalanlardan değildir bu da inşallah
Cengaver hocam aracına kavuşsan kurban kesicez tüm forumca :) inşallah en kısa zamanda alırsın
bugün görüştüm fatura kesilip bayiye teslim ediceklermiş yarın veya öbürgün 1-2 yine eski hikayeye döndü bu iş ama inşallah umutluyum hala