Şimdi Ara

ford ka hakkındaki dusunceleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellman -- 29 Haziran 2009; 17:02:29 >

ML 320 CDI , BMW 520i Executive, Nissan Qashqai 1.3 Dig-T Xtronic Skypack
    Tern D8
  • Bu soruyu aracı almak için mi yoksa sadece yorum almak için mi açtınız anlayamadım ama ben street ka yı çok beğenirim.

ford ka hakkındaki dusunceleriniz
  • Eğer iri bir insan değilseniz gayet güzel bir araç.Yakıt ekonomisi yol tutuşu açısından gayet başarılı; tek havayastığı radyo kasetçalar gibi donanımları yeterli. Ben almayı kesin kafaya koymuştum taki arabaya binip sıkışana kadar Az km yapmış olanları var.. Onlardan düşünülebilir.. Hele birde collection olursa tam süper olur...
  • _____________________________
  • evet
  • Sen yinede bu aracı iyice araştır da al. Büyük bir kazası olabilir. Gerçi büyük bir kazadan bu araçtan sağ çıkılmaz Allah korusun. Aslını sorarsan bana az önce yukarıda verdiğim street ka modelinin dışındakiler keyif vermez. Sizin baktığınız aracında ucuzluğunun bir nedeni olmalı bence... Yada piyasası bumudur bilemiycem... Bence aynı şehirdeyseniz gidip araca bakmanızda bir fayda var. Yalnız giderken yanınızda sağlam bir usta götürmeyi unutmayın.
  • ya evet haklisin fiyati biraz tuhaf geldi ama ayni semtteyiz arabayi her aksam goruyordum ve hic dikkatimi cekmiyodu.. fakat internette gorunce bide fiyatini sasa kaldim:) aradigim arabayi da bulamayinca mecburen boyle bi ise kalkistim... bakalim ne yapicaz
  • Belki de paraya sıkışmıştır belli olmaz bu işler. Bence sağlam iki ustaya göstererek alınabilir ama sadece fiyatı ucuz diye beğenmediğiniz bir aracı da almayın bana kalırsa beğendiyseniz alın derim. Birde bu tür araçlar genelde bayan aracıdır diye düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tapdk

bir ara ben de takmıştım ama biraz bayan arabası gibi görünüşü (nasıl bir ayrım bayan-erkek onu da bilmiyorum da neyse...)
    kısacası çevreden etlilenmesem kesin alırdım...

Nissan Micra, Ford Ka tipi araçlar bayanlara daha çok yakıştığı ve şirin görünümlü oldukları için bayan aracı olarak söylenir. Yani erkeklerde binemez diye bişi yok ama micra veya ka nın içinde bir erkek komik kalıyor bana göre...
  • sirin bir arac ama cok kücük
  • ford ka ile bundan 4-5 sene önce iki arkadaş İzmir den Bodrum a tatile gitmiştik(arkadaşım ford ka değildi) iki kişi için gayet güzel bir araç çokta şirin bir görüntüsü var, ön koltuklarda herhangi bir sıkıntı yaşayacağını zannetmem ancak arka koltuklar için aynı şeyi söyleyemem.
    İnsan seveceği kimseyi iyi seçmeli,
    ona göre sevmeli; kim olduğun değil,
    kiminle olduğun önemlidir.
    Madde Bağımlılığına "HAYIR"
  • Hocam ilanda görülen araç Ford Ka Collection yanlız dikkatli ol aman ha... Bu araç KA'nın ilk versiyonlarından kasetçaları falan çok basit bunun... Yanlız kazası veya problemi yoksa fiyat uygun.... Ka ile ilgili başka soruların olursa her zaman yanıtlayabilirim...
  • ya dun araca baktik temiz gozukuyo sadece ufak tefek cizikler falan var bide onden hafif biyere capmis gibi aslinda disinda ole buyuk bi problem yok ama motor konusunda bugun bi ustaya gostericekler ...y ben bu araca 1,5 sene falan binicem tecilim bitiyo ve askere gidicem onun icin pekte onemsemiyorum fiyatta uygun. kaset calarini cikartip cd calar gibi bisi takmam mumkunmudur sence ve arac normalde teknik olarak bi problem cikartirmi? yardimlariniz icin tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellman -- 13 Nisan 2007; 11:58:52 >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.