Şimdi Ara

ford fusion hakkında yorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
71.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • özellikler:

    2006 model - 7000 km de-ABS-sürücü,yolcu ve yan hava yastıkları,elektrikli cam,merkezi kilitli uzaktan kumanda,Alaşım jant,yol bilgisayarı,park sensörü,CD çalar, sis farı, klima.


    fiyat :21500 ytl

    sizce nasıl bir araç bu ??.bana kalırsa hoş araç.mini SUV gibi :) yüksek bir araç..biraz fazla yakar sanırım..yorumlarınız nedir??


     ford fusion hakkında yorum


     ford fusion hakkında yorum


     ford fusion hakkında yorum







  • araba çok temiz bi arabaya benziyor fiyatıda iyi gibi alınabilir
  • ARKADAŞIMDA VARDI. 1.6 BENZİNLİ. GENELLİKLE KISA MESAFEDE KULLANIYORDU. ŞİKAYETÇİ OLDUĞU TEK KONU YAKITIYDI. ONUN DIŞINDA ÇOK MEMNUNDU.
  • yakıtının ve amortisörlerinin sert olup yolu içeri çok almasının dışında bir dejavantajı olduğunu duymadım , ford bölümünden fusion topiğine hızlıca bir göz atmanızı önerebilirim.
  • hıım teşekkürler arkadaşlar..bu aracı kullanıpta yorum yapacak kimse yokmu ?
  • Yol tutuş hariç güzel bir araç yalnız şanzuman oranları fiestalara göre şehir içi trafiğinde sürücüyü yorduğunu söylüyor test merkezleri, bunun dışında hafif jeep havasında yüksekçe hoş bir araba, bunların kenarlarına kromajlı basamak , tavana direkler takılınca değme jeeplere benziyor..
  • 1,5 sene önce araba ararken niyetlenip bakmıştım. Hatta öncesinde uzunca bir süre takıntım haline bile gelmişti diyebilirim. Ta ki içine oturuncaya kadar. Sürücü koltuğuna oturduğum anda (kullanmam bile gerekmedi) bir anda feci soğudum ve bayiden arkamı bile dönmeden çıktım. Neden dersen içerisi bana acayip soğuk, deyim yerindeyse tabut gibi gelmişti.

    Ford kalitesi ortada bir marka. Fusion biraz çakma da olsa mini SUV havası ile estetiği de idare eder bir araç. Koltuğuna oturunca senin içine de sinerse almaman için hiç bir neden yok çünkü fiyat da uygun.

    Sert süspansiyon falan genelde eleştiri alıyor ama aracın karakteri böyle. Test sürüşüne çıkabilirsen zaten o an kararını verirsin.
  • OFLAZCA,
    MAKYAJSIZ KASANIN GÖSTERGE TABLOSU GERÇEKTEN ÇOK SIKICIYDI. BU KONUDA SANA KATILIYORUM....
    ANCAK, MAKYAS SONRASI FENA OLMAMIŞ BENCE...

    TOLGAO2000,
    YOLTUTUŞ KONUSUNDA SANA KATILMIYORUM. OLMASI GEREKENDEN BİLE SERT OLAN SÜSPANSİYONLA FUSİONUN YOL TUTUŞU OLDUKÇA İYİDİR...

    EDİT:İMLÂ.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roverci -- 24 Eylül 2007; 23:00:15 >
  • bizdede vardı fusion harika bi araçtır yükseklik bakımından ve kaçırma al derim bir fusion kullanıcı olarak he nerden bileceğim senin fusion kullanıcısı olgunu dersende bizdeki benzinli idi ve araca yanlışlıkla mazot katacaklardı depo onay vermedi ve biz de baya geç olsa da farkettik tebrik ettik fusionun bu tür özelikleri var ve güselde pati yapar..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: anf125

    bizdede vardı fusion harika bi araçtır yükseklik bakımından ve kaçırma al derim bir fusion kullanıcı olarak he nerden bileceğim senin fusion kullanıcısı olgunu dersende bizdeki benzinli idi ve araca yanlışlıkla mazot katacaklardı depo onay vermedi ve biz de baya geç olsa da farkettik tebrik ettik fusionun bu tür özelikleri var ve güselde pati yapar..Yanlız demek istediğim diesel alırsan tadından binilmez biz sattık ufak geldiği için caddy aldık not aracın her tarafına baktır motoru açılmış olabilir dikkat et. seni fusiondan soğutmak değil amacım yanlış anlama.. iyi günlerde kullan harika araçtır yanlız dieseli daha güsel..




  • arakadaşımda ilk kasası vardı. 1.6 16v 100hp. aracı bende kullandım. çok basıt geldı. iç mekana ses çok gırıyor. hızlanma , şanzıman aralıkları hoşma gitti. kullanımıda jeyıf verıcı ve kolay ama bıraz basit bir otomobıl. iç mekanda kullanılan malzemeler pek memnun edıcı degıl .yol tutusu guzel fakat sert amortısorler insanı sarsıyo.
  • bizde bu aracı almaya niyetlenmiştik hatta aracın içine binince araç çok güzel gelmişti
    focusla bu araç arasında kalmıştık
    ama ikinci elde çok zor satılan bir araç olması biraz itici geldi
    İkinci alde satarken zorlanabilirsiniz.. Diğer herşeyiyle güzel bir araçtır
  • ben 2011 .30 bin km collection dizel değişen boya yok otm far sansörü far sansörü 4 lastik yeni 29 bine aldım [simage]

     ford fusion hakkında yorum
  • Güzel araç Mini SUV havası var.
  • Traktör sesi dışında bir sıkıntısı yok, yalıtım zayıf, yerden yüksek yapı dolayısı ile savrulma, virajlara dikkatli girmeyi gerektiriyor, ancak bunlar bu tip bir araç için normal, bu Meriva içinde böyle Nissan Note içinde.

    Nissan Note, Opel Meriva, Ford Fusion üçlemesinin içinde yine de en hoş görüneni ve tasarımı iyi olanı Fusion'dur.

    Bir de üstüne düzgün aksesuar yaptırdın mı çok hoş durur bunlar.
  • Bu sıralar babamda niyetlendi bu araca.Füsunu istiyorum diyor.Annem de ilk başta anlamadı tabi.Kıyameti kopardı.
    Bir arkadaşında varmış bu araçtan.Biraz kullandım, beğenmedim dedi.Şimdi bütçeyi daha da arttırdı başka seçeneklere bakıyoruz.
  • bende 2005 ford fusıon var 5 yıldır kullanıyorum arabadan hiçbir şikayetim yok aksine artısıvar 4 defa anadoluya gittim dik rampalarda hiç bir sıkıntı yaşamadım arabada 4 kişi olmasına rağmen. üstelik 1.4 motor. bazıları arabayı kötülemiş galiba farklı bir araba kullanıyorlar. arabada hem bir cip havası var hem de yüksek. ford arabalar içinde beğendiğim araba. diğer ford'ları da kullandım. yakıtı az, kısaca mükemmel bir araba.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.